Meteoroloji'den Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji'den Sağanak Yağış Uyarısı

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2021 13:56
Meteoroloji'den Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji bugün kuvvetli sağanak yağışa teslim olacak illeri belirtti. AFAD ise bu illerde ve çevre bölgelerde oluşabilecek sel, su baskını, yıldırım ve dolu konusunda uyardı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın Metetoroloji Genel Müdürlüğü'nden aldığı bilgiler doğrultusunda yaptığı uyarıda bazı illerimiz sel baskınına karşı dikkatli olma konusunda uyarıldı.

Açıklamada, Muğla, Aydın, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar, Denizli, Konya, Aksaray, Niğde, Ankara ve Kırıkkale çevrelerinde kuvvetli şekilde olacak yağış sel ve su baskınına neden olabileceği söylendi.
Meteoroloji'den bu iller için sağanak uyarısı! İzmir'de hava nasıl olacak?AFAD, bu iller ve çevre illerini sel, su baskını, yıldırım ve dolu gibi olumsuzluklara karşı uyardı.

Oluşabilecek sel tehlikesinde sel bölgesini hemen terk edip yüksek ve güvenli bölgelere gidilmesi gerektiği, araç içinde olanların suyla dolmuş olan yolları tercih etmemesi gerektiği duyuruldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.