Meteoroloji'den Uyarı!

Meteoroloji'den Uyarı!

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2015 18:25
Meteoroloji'den Uyarı!

Batı Akdeniz'de iç kesimlerde kuvvetli buzlanma ve don bekleniyor, yüksek kesimler için ise çığ tehlikesi uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Antalya'nın Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçeleri öğle saatleri, Gazipaşa ile Isparta'nınYenişarbademli ve Şarkikaraağaç ilçeleri akşam saatleri yağışlı geçecek. Yağışlar, sahilde sağanak ve gökgürültülü sağanak, iç kesimlerde kar şeklinde olacak.

En yüksek hava sıcaklıkları Antalya'da 14, Burdur'da 3, Isparta'da 2 ve Muğla'da 9 derece olacak. Rüzgar kuzey yönlerden iç kesimlerde hafif, sahilde orta kuvvette, yer yer kuvvetlice esecek.

Sahilde yer yer hafif kuvvette, iç kesimlerde kuvvetli buzlanma ve don bekleniyor. Yüksek kesimlerde ise çığ tehlikesine karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Denizlerde ise rüzgar kuzey yönlerden 2 ila 4, Bodrum- Marmaris arasında 4 ila 6, AntalyaKörfezi'nde 3 ila 5 kuvvetinde esecek. Dalga yüksekliğinin 2,5 metreye kadar ulaşması tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.