Metin Ersan: 'Hata Yapma Lüksümüz Kalmadı'

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Ispartaspor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Gümüşhanespor karşılaşmasının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2011 10:29
Metin Ersan: 'Hata Yapma Lüksümüz Kalmadı'

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Ispartaspor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Gümüşhanespor karşılaşmasının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Tüm hesaplarını galibiyet üzerine kuran Ispartaspor’da Teknik Direktör Metin Ersan, karşılaşma öncesi hedeflerini Gülkent’e anlattı.

Haftalar ilerledikçe puanların öneminin arttığına dikkat çeken Ispartaspor Teknik Direktörü Metin Ersan, Gümüşhanespor karşılaşmasından alacakları üç puanın takımının yerini belirleyeceğini kaydetti. Ersan, “Göreve geldiğimizde de alabildiğimiz kadar puan almalıyız dedik. O nedenle bizim bu hafta Gümüşhanespor karşılaşmasından alacağımız üç puan çok önemli. Bizi üst sıralarda tutabilir bu üç puan” dedi.

Gümüşhanespor karşılaşmasının temposunun yüksek olacağını ifade eden Genç Çalıştırıcı Ersan, bu maçta hata yapma lükslerinin olmadığını söyledi.

Öte yandan Ispartaspor yönetimi orta saha oyuncusu Ömer’i kadro dışı bıraktı.

Pembe-yeşilli ekip, Gümüşhanespor karşılaşmasının hazırlıklarını dün Köy Hizmetlerispor ile yaptığı hazırlık maçıyla sürdürdü.



Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.