Metin Ersan'ın İlk Röportajı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta kümede kalma savaşı veren Ispartaspor, eski hocayla yolları ayırıp takımın başına bir günde yeni bir Teknik Sorumlu getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Şubat 2011 13:15
Metin Ersan'ın İlk Röportajı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta kümede kalma savaşı veren Ispartaspor, eski hocayla yolları ayırıp takımın başına bir günde yeni bir Teknik Sorumlu getirdi.

Sezon başından bu yana takımın başında bulunan Teknik Sorumlu Soner Büyükergün’le yollar dün ayrılırken, yerine Pendikspor, Gebze ve Orhangazi takımlarını çalıştıran Metin Ersan’ı getirildi.

Genç çalıştırıcı ile bugün resmi sözleşme imzalanacak. Ersan’ın yardımcılığını Musa Devrim yapacak.

İlk açıklamasını yapan Genç çalıştırıcı Metin Ersan, Ispartaspor’un grubunu yakından takip ettiğini ve Beykoz takımın da geçtiğimiz hafta bir maçını izlediğini söyledi.

Ispartaspor’un eski futbolcuları Yavuz Odabaşı ve Dede Çelik’in kendisinin öğrencisinin olduğunu belirten Ersan, “Ispartaspor’un durumu şu anda çok kritik. Musa Devrim hocamızla büyük bir riskin altına giriyoruz. Kaleci Antrenörümüzde gelecek. Ispartaspor bir şehir takımı. 3. Ligde takımların durumu beli. Bizim gruptaki takımların güçleri de hemen hemen birbirine eşit. Şu anda 12 maçımız var, toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız. Ispartaspor’u kümede bırakmak için geldik. Zaten inandık, inanmasaydık burada olmazdık” dedi.

İnanmadan başarının gelmeyeceğini kaydeden Ersan, “Birlik ve beraberlikle bu takımı ayakta tutacağız. Bu hafta Isparta amatör takımlarından biriyle özel maç yapmayı planlıyorum. Artık taktik idmanları çok önemli. Beykoz maçı bizim bir final. İlk hedef: Beykoz 1908’i yenmek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.