Metin Feyzioğlu Isparta'ya Geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaşadığı tartışmadan sonra son günlerin en çok konuşulan ismi olan Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Cumartesi günü Isparta'ya gelecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2014 11:50
Metin Feyzioğlu Isparta'ya Geliyor

Danıştay’daki konuşması ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile aralarında geçen diyalog ile dikkatleri üzerine toplayan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu Isparta’ya geliyor.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu 31 Mayıs Cumartesi günü SDÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğu'nun davetlisi olarak Isparta'ya gelecek.

Feyzioğlu ilk olarak Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı ziyaret edecek. Bu ziyaretin ardından Akuvat Evi'nde basın toplantısı düzenleyecek olan Feyzioğlu, saat 16.00'da Kültür Sineması'nda SDÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğu'nun davetlisi olarak bir konferans verecek.

REKTÖR İBİCİOĞLU SALON VERMEMİŞTİ
Hatırlanacağı üzere Feyzioğlu, 2 hafta önce Isparta'ya gelecekti. Ancak o dönemde SDÜ Rektörlüğü konferans için Feyzioğlu'na salon vermemiş ve İbicioğlu yaptığı açıklamada, kararda Feyzioğlu'nun Başbakan Erdoğan ile tartışmasının da etkili olduğunu belirterek "Fikir özgürlüğünün de bir sınırı var" demişti.

Bunun üzerine Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Feyzioğlu'na konferans için Kültür Sineması'nın kapısını açmış ancak Soma'da yaşanan facia sonrası Isparta programı iptal edilmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum