Mevlüt Okutuldu, Yemek Verildi

Mevlüt Okutuldu, Yemek Verildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Eylül 2015 15:19
Mevlüt Okutuldu, Yemek Verildi

19 Eylül Gaziler Günü sebebiyle 18.9.2015 Cuma günü saat 11.30’da Eğirdir'de ahrete göç eden gazilerimiz için mevlüt okutuldu. Aynı gün cuma namazından sonra Eğirdir Belediyesi tarafından Kervansaray Düğün ve Toplantı Salonu’nda halkımıza yemek ikramında bulunuldu.

18 Eylül 2015 Cuma günü öğleden önce ebediyete intikal eden aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin ruhlarına ithafen Mevlid-i Şerif okutulduktan sonra Cuma namazına müteakkibinde Belediye tarafından yemek ikramı yapıldı.

Belediye Başkanı Şengöl, Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Koçarslan, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları başkanları ve çok sayıda vatandaş okutulan mevlüte ve yemeğe katıldı.

Belediye tarafından verilen yemeği Belediye poersoneli dağıtırken, vatandaşlar okunan mevlütün ve verilen yemeğin Allah tarafından kabul edilmesi duasında bulundular.



  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.