MEYOK Toplantısı Yapıldı

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Meslek Yüksekokullarının Müdürleri, MYO larda uygulanmaya başlanan tematik alanlar ve öğrenci başarısının arttırılması ile ilgili konuları kapsaya

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2020 16:27
MEYOK Toplantısı Yapıldı

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Meslek Yüksekokullarının Müdürleri, MYO larda uygulanmaya başlanan tematik alanlar ve öğrenci başarısının arttırılması ile ilgili konuları kapsayan bir toplantı gerçekleştirildi.

ISUBÜ MYO Müdürlerinin katıldığı ve MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Kabul başkanlığında yapılan toplantıda, tematik alanlar kapsamında açılacak yeni programlar başta olmak üzere, Başarının artırımı MYO’ların program içerikleri, değişik yönetmelikler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.