Meyra’da Ömer Danış Rüzgârı

Fantezi müzik yorumcusu ve bestecisi olan Ömer Danış, 14 – 15 – 16 Aralık tarihlerinde Meyra Restaurant’ta Isparta’lı vatandaşlarımızla buluşuyor. Bu buluşmada girişler ücretsiz olarak belirlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Aralık 2012 18:54
Meyra’da Ömer Danış Rüzgârı

Ömer Danış’ı, EKİM 2012’de çıkardığı yepyeni albümü ile MEYRA RESTAURANT’ta Ispartalılarla buluşturan İşletme ortaklarından İş Adamı Mustafa ÇAM, “Elimizden geldiği kadar değerli vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeyi amaçlayarak bu yola çıktık. Ömer beyi mekânımızda ağırlamak bizlere onur ve gurur verecek. Daha öncede değişik organizasyonlar yaptık. Ve bu organizasyonlara yenilerini ekleyerek en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. Allah utandırmasın.” Dedi.

Ömer Danış diyor ki;
Tüm müzik dostlarıma yeniden merhaba.
Çalkantılı geçen bu uzun aradan sonra KIRGIN birçok anlamda gerçek duygularım oldu. Yaşadıklarımı bir ben bilirim birde beni sınayan yüce Allah’ ım.
Albüm yine dev üstadlarla dolu. Şiirin ülkemizdeki en büyük ustaları sevgili dostlarım Şebnem Kısaparmak ve Fatih Kısaparmak bana büyük onur ve destek verdiler. İkisine de yürekten teşekkürler.
Uzun yıllardır hazırlanan bu yapımda zorlu günlere dayanan en yakınlarım Mehmet Güngör, Serkan Kocataşlar, aranjörüm Erdinç Onar ve bütün teknik ekibime, yüreğini ortaya koyan müzisyen üstadlarıma tek tek kucak dolusu teşekkürler. İyi ki varsınız.
Sürekli yanımda olan aile fertlerime çok teşekkürler.
Her şeyin öncesi ve sonrası asıl siz müzik severlerime o inanılmaz sabrınızdan dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum. / ÖMER DANIŞ /

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.