Mezarlar Tehlike Altında

Mezarlar Tehlike Altında

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2015 14:49
Mezarlar Tehlike Altında

Son günlerdeki yağışlardan sonra Asri Mezarlık’taki mezarlar zarar gördü. Alınmayan önlemler nedeniyle yağmur suyu mezarların üstündeki toprakları sürüklerken, neredeyse altındaki cesetler toprak üstüne çıkma noktasına geldi.

Son birkaç gündür yağışlar sırasında Asri Mezarlık’ta ilginç görüntüler oluştu. Yağmur suları alınmayan önlemler nedeniyle bazı dolu mezarların üstündeki toprakları sürükleyerek başka yere taşıdı. Bu nedenle mezarların içi görünmeye başladı. Ayrıca içi boş olan hazır mezarlarında toprak ve suyla dolu olduğu görüldü.

“EN AZINDAN ÖLÜYE SAYGIMIZ OLSUN”
Akdeniz Haber Merkezi’ne görüntüleri ulaştıran Aydın Karabulak, bir an önce Asri Mezarlık’ta gerekli önlemlerin alınmasını istedi. Mezarların bu şekilde açılabileceği ve köpeklerin toprağı dağılmış mezarlardan cesetleri çıkartabileceğini belirten Karabulak, “En azından ölüye saygımız olsun. Mezarlıkta yağışlar için önlemlerin alınmasını istiyoruz. Bu görüntü Isparta’ya yakışmıyor” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum