Mezuniyet Baloları Barida'da

Mezuniyet Baloları denince ilk akla gelen mekan Barida Hotels öğrenciler için salonlarını açtı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Nisan 2015 16:08
Mezuniyet Baloları Barida'da

Mezuniyet Baloları denince ilk akla gelen mekan Barida Hotels öğrenciler için salonlarını açtı. Okullarından mezun olan öğrencilerin coşkularına ev sahipliği yapan Barida öğrencilerin her türlü taleplerine cevap veriyor.

Zengin menü içerikli paketleriyle şık ve leziz menü ikramlarının yanında canlı müzikle doyasıya eğlendirip, gecenin ilerleyen saatlerinde de Discorium’a giriş yapmalarını sağlıyor.

Mayıs ayı boyunca hemen her gün tüm salonlarının dopdolu olacağını bildiren yönetim, her yıl Mayıs ayını iple çektiklerini, genç öğrencilerin en önemli günlerinde coşkularına ortak olmanın ve otelin her bölümünün capcanlı hareketli geçmesinin verdiği enerjiyle motive olduklarını belirtti.

Bu arada eğlencenin gözde mekanı Discorium tutkunlarına da sürpriz bir haber duyuruyoruz. Mayıs ayı boyunca her gün Discorium Mezuniyet öğrencileri ile dopdolu olacak. Mekanda yerini almak isteyenler günlük rezervasyonlarını yaptırsınlar. Bizden söylemesi!..

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum