Mezuniyet Törenine Demirel Katılıyor

9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, adını taşıyan Süleyman Demirel Üniversitesi’nin mezuniyet törenine katılmak için Isparta’ya gelecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Haziran 2011 11:16
Mezuniyet Törenine Demirel Katılıyor

Her yıl geleneksel olarak Süleyman Demirel Üniversitesi’nin açılış ve kapanış törenlerine katılan 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, bu yıl da öğrencileri yalnız bırakmayacak.

17 Haziran Cuma günü saat 18.00’da Atatürk Stadyumunda gerçekleştirilecek olan mezuniyet töreninin onur konuğu Demirel olacak.9’uncu Cumhurbaşkanı Demirel’in mezuniyet törenine katılacağını bildiren Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, mezuniyet töreni etkinlikleri kapsamında 17.30’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunulacağını belirtti.

Saat 18.00’dan itibaren de stadyumda çeşitli etkinlikler gerçekleştirileceğini söyleyen İbicioğlu, bu seneki etkinlikler kapsamında 30 dakikalık yöresel müzik ziyafeti verileceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum