Mezuniyetin Nerede Yapılacağına Öğrenciler Karar Verecek

Mezuniyetin Nerede Yapılacağına Öğrenciler Karar Verecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Nisan 2019 14:14
Mezuniyetin Nerede Yapılacağına Öğrenciler Karar Verecek

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü öğrencilerden gelen talepler doğrultusunda mezuniyet töreninin nerede yapılacağını konusunu oylamaya sundu.

Mezuniyet Komisyonu tarafından bu yılki mezuniyet töreninin Atatürk Stadyumunda yapılması kararlaştırılmış olmasına rağmen üniversitemiz Rektörlüğü öğrencilerin yer değişikliği yönündeki taleplerini karşılıksız bırakmadı. Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı tarafından Twitter üzerinden bir oylama başlatıldı. Konuya ilişkin açıklama yapan Prof. Dr. İlker Çarıkçı “Twitter üzerinden demokratik bir oylama başlattık. Öğrencilerimizin fikrine başvurduk. Şuan oylama devam etmekte. Dolayısıyla oylamadan çıkan sonuca uygun olarak bu yılki mezuniyeti planlayacağız.” dedi.

Oylama Üniversite Yerleşkesi ve Atatürk Stadyumu olarak iki seçenek üzerinden yapılabiliyor. Oylamaya @ilkercarikci adresinden ulaşılabilir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.