Mezunlar Pilav Gününde Buluştu

Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Lisesi mezunları 29 Ağustos 2012 Çarşamba günü saat 19:00 da Altınbaşak Yemekhanesi’ nde (tren garı altında) pilav gününde buluştular.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2012 11:01
Mezunlar Pilav Gününde Buluştu

Özel Altınbaşak Mezunlar Derneği ve Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Lisesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen pilav günü Altınbaşak Yemekhanesi’ nde gerçekleştirildi. Her yıl ağustos aynının son haftasında yapılan pilav gününde okulun tüm eski ve yeni mezunları, 500 kişinin katılımıyla bir araya geldiler.

Mezunlar Derneği Başkanı Hasan ÇELİK, Altınbaşak Mezunlar Derneği olarak yıl içinde farklı etkinlikler yaptıklarını ayrıca her yıl pilav günüyle eski yeni mezunları kaynaştırdıklarını ve mezunlar derneğini yeni mezunlara tanıttıklarını ifade etti. Ayrıca Mezunlar Derneği olarak yeni bir dernek binasında faaliyetlerinin devam ettiklerini ifade ettiler.

Okul Müdürü Vahit ÇİFTÇİ ise Mezunlar Derneği’nin çalışmalarından memnun olduklarını her yıl pilav günü vesilesiyle eski ve yeni mezunların kaynaştıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.