MHK'den Şok Karar

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) son haftalarada artan hakem hataları nedeniyle olağanüstü önlemler almaya başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Şubat 2014 15:08
MHK'den Şok Karar

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) son haftalarda artan hakem hataları nedeniyle olağanüstü önlemler almaya başladı.

Hafta içerisinde hakem eğitimlerini devam ettiren, hakem hataları konusunda UEFA'dan görüş alan MHK, Süper Lig hakemleri için yeni bir uygulamayı da gündeme getirdi.

MHK, ligde oynanacak olan müsabakaları yönetecek hakemleri kampa almaya karar verdi. Hakemler bu kampta hem stresten uzak maça hazırlanacalar hem de dış etkilerden soyutlanmış olacaklar. Süper Lig hakemleri bu kamptan doğruca maçı yönetecekleri kente geçecekler.

Kampta MHK Başkanı Zekeriya Alp ile Başkanvekili Yüksel Okçuoğlu da hazır bulunacak. Bu ekip hakemler ile konuşacak, dertleşecek ve destek olacaklar. Bugünden itibaren uygulanacak olan kamp Tuzla'da yapılacak. İhtiyaca göre her hafta yada 15 günde bir tekrarlanacak.

Bu kamp hem bir eğitim hem de moral kampı olacak. Geçtiğimiz yıllarda da benzer uygulamalar hayata geçmişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.