MHP Aday Adayları Günaydın’ı Ziyaret Etti

MHP Aday Adayları Günaydın’ı Ziyaret Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2015 11:55
MHP Aday Adayları Günaydın’ı Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Isparta Milletvekili Aday Adayları, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etti.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz’ında katıldığı ziyarette, Isparta merkezde bulunan aday adaylarından Nuri Okutan, Tuncay Engin, M. Ali Tombul, Ziya Nuhoğlu, Hakan Demirtaş, Mehmet Yavuz ve Kürşat Akın hazır bulundu.

7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerle alakalı çalışmaların bütün siyasi partilerde başladığını hatırlatan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Bizim bir taraftan da belediyemizdeki çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Milletvekili aday adaylarımız bugüne kadar olduğu gibi bugünde birlikte ziyaretlerine hiçbir ayrılık olmadan devam ediyorlar. Bu kapsamda belediye başkanımızı da ziyaret ediyoruz. Kendisi bizlere yaptığı çalışmaları, bizde yaptığımız çalışmaları anlatıyoruz. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. İnşallah bu birlikteliği sonuna kadar taşıyacağız. Sonuçta bizler Isparta’ya hizmet etmek için bir göreve talibiz. Gayretimizi Ispartalı hemşehrilerimize ortaya koyacağız. Örnek olarak da Isparta Belediyemizin ve belediye başkanımızın çalışmalarını vereceğiz. İnşallah yetkiyi hükümette de aldıktan sonra hem belediye, hem hükümet hep birlikte milletvekillerimizle bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Birlik içerisinde çalışmalar Isparta’da çok güzel geri dönüşler oluyor. Bundan dolayı da aday adaylarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bunu devam ettirmek anlamında her toplantıda hassas davranan partililerimize, başta belediye başkanımıza buradan teşekkür ediyorum. İnşallah bu hizmetler Ispartalı hemşehrilerimize hayırlı bir şekilde geri döner” dedi.

Kendisine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren ve teşekkürlerini ileten Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Partimiz gün geçtikçe daha da bağlılık içerisinde çalışmalarına devam ediyor. Türkiye’nin de ihtiyacı budur. Aday adaylarımız devamlı birlikte. Seçim bürolarının açılışında dahi birlikte oluyorlar. Bu benim olduğu kadar Türkiye’nin de bir özlemidir. İnşallah sıralama olduktan sonra da bu bağlılık devam edecektir. Bunun arkasından da çalışmalar sürecektir. Çok partilerde bu sıralama olduktan sonra dağılmalar, kopmalar olur. Bugünkü ziyaret bizde böyle bir durumun olmayacağını, birlik ve beraberliğin süreceğine işarettir. Bu ziyareti bu yönüyle de çok anlamlı buluyorum. Milliyetçi Hareket Partisi bu birlik ve beraberliği ortaya koyan bir parti olduğunu defalarca kanıtlamıştır, bunu bugün bir daha göstermiştir. Bu çalışmalarımız sürsün, ülkenin hizmetlerinde gerçek hizmet ve dayanışmalarla ve sevgiyle, saygıyla, bağlılıkla ortaya çıkacağına da bizim partimiz çok iyi bilmektedir. Bu ziyaret bunu göstermektedir, ziyaretinizi anlamlı buluyorum ve çok teşekkür ediyorum. Şansınız bol, partimiz gür olsun” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum