MHP Adayları Ülkü Ocaklarında Liseli Gençlerle Toplantı

MHP Isparta Millet Vekili Adayları Ülkü Ocaklarında Liseli Gençlerle Toplantı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Nisan 2011 18:19
MHP Adayları Ülkü Ocaklarında Liseli Gençlerle Toplantı

Isparta Ülkü Ocakları Ortaöğretim Masası Tarafından 3. İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi.

Toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsa YALÇIN Milletvekili Adayları Büyükelçi Dr. Hüseyin Avni BIÇAKLI, Ahmet Ayyıldız, Lise Öğretmenlerimiz katıldı. Toplantıda içerik olarak İl Başkanı ve Milletvekili Adayları Lise zamanında yaşadıklarını ve tecrübelerini aktararak birtakım öğütler verdiler.

MHP İl Başkanımız İsa Yalçın, gençlik yıllarında her zaman bir ülkücünün ailesine ve topluma faydalı ve örnek gösterilen kişi olması gerektiğini vurgulayarak derslerinde ve hayatında daima başarılı olmalarını lise teşkilatına öğütledi.

Milletvekili Adayımız Dr. Hüseyin Avni Bıçaklı Bey ise Bir ülkücünün kendisine daima ileriye dönük hedefler koymasını ve bu hedefe tam inanarak çalışmasını sürdürdüğü takdirde başarıya ulaşma yolunda büyük ilerleme kaydedeceğini belirtti.

Türkmenistan'da Büyükelçilik yaparken Turan Ülküsünün bir hayal olmadığını ve bu gerçeği daha iyi kavradığını çalışarak azmederek bu ülküyü gerçekleştirebileceğimizin bilincine vardığını açıkladı.

Milletvekili Adayı Ahmet Ayyıldız ise Ülkücünün elinde daima bir kitap olmasını kendisini Türklük ve İslam noktasında daima geliştirmesi gerektiğini ve hayatını bu temeller üzerine kurması gerektiğini belirterek konuşmasına son verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.