MHP Adayları Yalvaç'ta Coşkuyla Karşılandı

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları Yalvaç ilçesinde büyük bir coşku ile karşılandı..

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Nisan 2011 16:04
MHP Adayları Yalvaç'ta Coşkuyla Karşılandı

MHP Milletvekili adayları Nevzat KORKMAZ, Hüseyin Avni BIÇAKLI, Ziya NUHOĞLU, Ahmet AYYILDIZ, İl Başkanı İsa YALÇIN, Merkez İlçe Başkanı Ramazan PALA Cuma günü Yalvaçta sabah kahvaltısında MHP Yalvaç İlçe Teşkilatı ile buluştu.

Kahvaltının ardından MHP’nin adayları mehteran takımı eşliğinde Yalvaç’ta esnaf ziyareti gerçekleştirdi. MHP Milletvekili Aday tanıtım toplantısı Çınaraltı Meydanında gerçekleştirdi. Tanıtım toplantısına Yalvaçlılar yoğun ilgi gösterdiler.

Aday Tanıtım Toplantısında Yalvaçlı olan Nevzat KORKMAZ, MHP’nin seçim vaatlerini Çınaraltı Meydanını dolduran Yalvaçlılara anlattı. KORKMAZ konuşmasında, MHP İktidarında asgari ücretin 825 TL olacağını, tarım girdilerinden(mazot, gübre, tohum..) KDV ve ÖTV alınmayacağını, sözleşmeli, 4-b’li, 4-c’li ayrımının ortadan kaldırılacağını, Türk Polisi’ne tokat atanlardan mutlaka hesap sorulacağını, YGS, KPSS, ALES gibi sınavlarda güvenliğin yeniden sağlanacağını söyledi.

KORKMAZ konuşmasının devamında, MHP iktidarında cumhurbaşkanı, başbakan değil, öğrencilerimiz ve velileri TATMİN olacaklar dedi. İhtiyaç sahibi aileler için HİLALKART projesi büyük ilgi gördü. Tanıtım toplantısının ardından MHP’nin seçim bürosu açılışı Yalvaçlıların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. MHP İl Yönetimi Yalvaçta halkın yoğun ilgisinden dolayı büyük memnuniyet duydu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum