MHP Genel Başkan Yardımcısı Isparta’da

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları nedeni ile Isparta’ya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel ayağının tozu ile ilk ziyaretini şehit ve gaziler derneğine yaptı.

Yayınlanma:
MHP Genel Başkan Yardımcısı Isparta’da

İki günlük programında bir dizi etkinlik ve açılışa katılacak olan Ruhsar Demirel genel siyaset ve Türkiye’nin konumu hakkında da bilgi verdi.

MHP Genel Başkanı Ruhsar Demirel’i Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Emine Özdemir, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çarpraz ve çok sayıda yönetici Isparta girişinde karşıladı. Heyet Isparta’da ilk durak olarak Şehit ve Gaziler Derneğine ziyaretini gerçekleştirdi. Yarım saat süren bu toplantıda Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Musa İrez MHP’nin şehit ve gaziler için tutundukları tutumun iktidar olduğunda da sürmesini” istedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel’de her zaman şehit ve Gaziler’in yanında olacağını dile getirerek, “MHP’den beklentinizin çok haklı olduğunu biliyorum. Biliyorsunuz ki MHP’nin iktidar ortağı olduğu dönemde hemen hemen hiç şehit haberi gelmiyordu. İfadenizde de en büyük destekçimiz MHP yönetimi ve kadın kolları olduğunu söylediniz. MHP’nin sizlerle olan gönül köprüsü milletle olan birlik ve beraberliğinden kaynaklanmaktadır. Bir şeyin altını çizmek istiyorum. Milletvekilimiz Nevzat Korkmaz’da mecliste yaptığı konuşmalarının hemen hemen hepsinde bu hassasiyet üzerinde durmaktadır. İlgili kanun teklifinde imzası vardır. Bunları söylerken biz övünmek için söylemiyoruz. Biz biliyoruz ki bu gayret yetmez. İnanların evlatlarının kaybının telafisi olur mu olmaz. Yalnız biz hiçbir zaman şöyle bir saygısızlığı yapmadık. Askerlik yan gelip yatma yeri değildir. Kaldı ki Türkiye askerini seven bir millettir. Bugün başbakan 11 yıldır uyumuş diyor bizde soruyoruz. Devlet yan gelip yapma yeri mi diye” dedi.

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz’da yaptığı açıklamasında, “ben size bir şey hatırlatmak istiyorum. Meclis tatilde iken o günlerde sık sık askerlerimiz şehit oluyordu. Meclisi olağanüstü toplantıya çağrılması talebinde bulunduk. Ancak bugünkü iktidar üç beş şehit için meclis toplanmaz demişti. Ancak bugün görüyoruz ki bir Bilal için gece sabahlara kadar meclis çalıştırılıyor. Bilal Erdoğan’ın kurtulması için meclis bir gecede HSYK’da değişiklik yapıyor. Bizim sizlerle gönül birliğimiz var. Bugün pkk her yerde örgütleniyor. Artık çocuk katiline sayın diye hitap edilmeye başlandı. Bu hükümet çözüm süreci adı altında dağlarda haraket edemeyenleri şehre indirdi. Şimdi onlar başbakanı yolsuzlukla harcamayalım. Bizim özerklik diye bir sevdamız var onu tamamlamamız lazım diyor” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel Şehit ve Gaziler Derneği ziyaretinden sonra Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı da makamında ziyaret etti. Bu ziyarette MHP Meclis üyesi adayları da hazır bulundu. Meclis üyesi adayları kendilerini tek tek tanıttı.
Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da Ruhsar Demirel’in ziyaretinden dolayı oldukça memnun olduğunu dile getirerek çeşitli hediyeler takdim etti.

Ruhsar Demirel kendisine yapılan sıcak karşılamadan dolayı memnun olduğunu dile getirerek, “MHP İl başkanlığımızın daveti üzerine Isparta’ya geldim. Biliyorsunuz yarın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hem bu münasebetle hem de 30 Martta yapılacak yerel seçim çalışmaları için Isparta’ya geldim. Bu yoğun çalışmanın sonrasında partimiz için hayırlı bir netice olmasını temenni ederken dünya kadınlar gününün de kutlu olmasını diliyorum” dedi.

MHP Genel Başkanı Ruhsar Demirel’in Belediye Başkanlığı ziyaretinde kendisini bekleyen birde sürpriz vardı. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın eşi Dilek günaydın Ruhsar hanıma bir sürpriz gerçekleştirdi. Ruhsar Demirel’in ilkokul öğretmeni Saliha Kara’yı belediye makamına getirerek sürpriz bir buluşma gerçekleştirdi. Öğretmen ve öğrencisinin buluşması görülmeye değer bir kareydi. Bu dakikalarda duygulu anlar yaşandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.