MHP Genel Başkanı Bahçeli Isparta'da

Bahçeli, Isparta Belediyesi'ne yönelik gerçekleştirilen ve 22 kişinin tutuklanmasıyla sonuçlanan operasyonla ilgili "Bu suçlamaları isnat edenler yargı önünde mahçup olacaklar" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2011 23:26
MHP Genel Başkanı Bahçeli Isparta'da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Isparta Belediyesi'ne yönelik gerçekleştirilen ve 22 kişinin tutuklanmasıyla sonuçlanan operasyonla ilgili "Bu suçlamaları isnat edenler yargı önünde mahçup olacaklar" dedi.


Isparta Belediyesi tarafından yapılan bazı hizmetlerin toplu açılışı ve temel atma töreni için Isparta'ya gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli, ilk olarak belediyeyi ziyaret etti. Mehter takımının marşlarıyla karşılanan Bahçeli, Isparta Belediyesi'ne yönelik 22 kişinin tutuklandığı operasyonla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Operasyon sürecini yakından takip ettiklerini belirten Bahçeli, "Yargı sürecini saygıyla izliyoruz. Sayın Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın'ın Isparta için yaptıklarını iyi biliyorum. Bu suçlamaları isnat edenler yargı önünde mahçup olacaklar" diye konuştu.

Belediye Başkanı ve çalışma arkadaşlarına güveninin tam olduğunu kaydeden Bahçeli, şunları söyledi: "Günaydın Isparta için bir şanstır. Isparta halkı da bu haksızlıklar karşısında Belediye Başkanımızın yanında olacaktır"

MHP İl Başkanı İsa Yalçın'ın da tutuklu olmasına yönelik soruya Bahçeli, şöyle karşılık verdi: "Süreci genel olarak değerlendiriyorum. İlgi kurmaya çalışmışlar. Ancak, bunların hepsi sonunda net olarak anlaşılacaktır. Bunu yapanlar yargı önünde bunun karşılığında hesap verecektir."

Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından geçen ay yapılan operasyonda 'çıkar amaçlı suç örgütü kurma ve yönetme, ihaleye fesat karıştırma ve resmi evrakta sahtecilik suçlamalarıyla aralarında MHP İl Başkanı İsa Yalçın, bazı belediye personeli ve belediyeye iş yapanların bulunduğu 22 kişi tutuklanmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum