MHP İktidar Yürüyüşünü Başlattı!

MHP Isparta Milletvekili Adayları tanıtım töreni Kaymakkapı Meydanı’nda yapıldı. Miting havasında geçen törende Milletvekili adaylarının yanı sıra Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve İl Başkanı İsa Yalçın’da konuştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2015 13:21
MHP İktidar Yürüyüşünü Başlattı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) seçim startını Kaymakkapı Meydanı’nda aday tanıtım töreni ile verdi. Miting havasında geçen törende dualar okundu, kurbanlar kesildi, iktidar yeminleri edildi…

İl Başkanı İsa Yalçın, törende yaptığı konuşmada, “Bugün burada dualar eşliğinde iktidar yürüyüşümüzü başlatıyoruz. 13 yıldır iktidar koltuğunda oturanların ellerinde haram para, alınlarında birçok kara var. Sizlerden iktidar yürüyüşünde Türk’ün muzaffer olması için destek istiyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da konuşmasında MHP’nin iktidar olacağını kaydetti. Günaydın, “Isparta’da ve Türkiye’de beklenen gün çok yaklaştı. Türkiye bir dönüşüm sürecinin içerisine girdi. Türkiye’yi de aynı Isparta gibi dürüstlükle, çalışkanlıkla yöneteceğiz. Türkiye şahsiyetli bir iktidara kavuşacak. En büyük projeler Isparta’ya yapılacak. 7 Haziran’da Isparta büyük bir ses verecek” dedi.



Başkan Günaydın’ın ardından Milletvekili adayları kalabalığa seslendi.
Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in dünkü yazısıyla dikkatleri üzerine çeken MHP birinci sıra adayı Nuri Okutan konuşmasında Türkiye’nin bir dönüm noktasında olduğuna işaret ederek “Biz artık bundan daha geriye gitmeyeceğiz. Anadolu’yu yeniden inşa edeceğiz. Kendi değerlerimizi tanıyacağız. Bu kadrolarla olur. O kadrolar MHP bünyesinde var” dedi.
Okutan, “Bizde laf yok, icraat var. Benliğini davaya koymuş yürekler var. Unutmayın doğru kurşun gibidir. Biz doğruyu savunuyoruz. Bakın ben Doğu’da, Güneydoğu’da uzun süre görev yaptım. Bizim şenlikler yaptığımız dağlar, ovalar şimdi PKK mezarlığına döndü. Bu ülke için can verenler, manevi erenlerimiz bizi izliyor” ifadelerini kullandı.

13 Yıllık bir iktidar var. Hatalarla dolu bir yönetim anlayışı var. Yetti gari. Biz hizmet için geliyoruz. Milletin ekmeğini büyüteceğiz. Bizi bu sefer iktidar yapın. Bizim iktidarımız herkesi kucaklayacak. Biz Isparta’nın haklarını savunmak ve temsil etmek niyetindeyiz. El ele verdik iktidara yürüyoruz. Elimizi tut Isparta” dedi.

Konuşmaların ardından Milletvekili adayları ele ele vererek ‘iktidara yürüyüş’ görüntüsü verdi.




















Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum