MHP İsa Yalçın'la Devam Dedi

MHP İsa Yalçın'la Devam Dedi

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ağustos 2017 11:27
MHP İsa Yalçın'la Devam Dedi

MHP’nin olağan genel kongresi gerçekleştirildi. Tek lise ile gidilen seçimlerde mevcut başkan İsa Yalçın ve ekibi tekrar göreve getirilerek güven tazeledi. Ancak, Yalçın’ın listesinde birçok ismin değiştiği ve yeni isimlerin listeye girdiği görüldü.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kamuoyunda merakla beklenen İl kongresi Cumartesi günü Belediye Kültür Sarayında gerçekleştirildi. Partinin 12. İl Kongresine MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MKYK Üyesi Hüseyin Kocabaş, Partinin İlçe ve Belde Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe ve Belde Belediye Başkanları İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

YÖNETİM KURULU: Ali Özgüleş, Barış Gümüş, Ceylani Eskici, Fatih Semiz, Hasan Hüseyin Yiğit, Hüseyin Yıldırım, İkram Ceyhan, İsmail Alp, Kemal Keskinoğlu, Mehmet Ali Kandemir, Melih Köse, Mete Elcim, Osman Sinan, R. Bayram Kabalak, Sezel Gençgönül, Yusuf Erdoğan, Hüseyin Şengül, Hüseyin Tulum, Mustafa Özdemir ve Basri Sönmez.

DİSİPLİN KURULU: Teoman Bardak, Behlül Börekçi, Ömer Berber, Metin Kaya, Afşin Ceyhan, Murat Çağrı Yıldız ve Gökhan Semerci.

ÜST KURUL DELEGELERİ : İsa Yalçın, Akif Çapraz, Muhammet Umur Güzerin, Mete Elcim, Oğuzhan Göker, Ramazan Tünel, Barış Gümüş, Zübeyde Turhan, Teoman Bardak ve Hüseyin Uçman.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.