MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın: 'Gezdir'de Görelim'

İktidar ile muhalefet arasındaki tartışma hız kesmeden devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mart 2013 11:44
MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın: 'Gezdir'de Görelim'

AK Parti ile MHP arasındaki “hizmet tartışması” devam ediyor. Isparta’ya 10 yıldır bir yatırım yapılmadığını iddia eden muhalefete cevap veren AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, “Eğer görmüyorlarsa ben onları gezdireyim” ifadelerini kullanmıştı.

Milletvekili Özel’in bu açıklamalarına MHP kanadından cevap gecikmedi. İl Başkanı İsa Yalçın, “Sayın Milletvekili Isparta’daki hizmetleri bize gezdireceği yönünde bir açıklama yapmış. Bizim sorduğumuz sorulara onlar cevap vermez ama biz yinede kendilerinin davetine cevap verelim. 10 yıldır onların yapıp da bizim görmediğimiz hizmetleri dolaşmak, gezmek istiyoruz. Eğer Sayın Recep Özel’in müsait olduğu, zamanının uygun olduğu bir günde bu yatırımları gerçekten görmek isteriz. Bizim belediye olarak yaptığımız fabrikaları eleştiriyor. Bu yatırımları yapmak suç mu bunu da Isparta halkına havale ediyorum. Bu fabrikaları yaparak hata mı yapmışız onu anlamadım” dedi.

Özel’in su fabrikasıyla ilgili açıklamalarına da değinen MHP İl Başkanı Yalçın, “Bize su fabrikasını kurdurmamak için ellerinden geleni yaptılar. Bizi Sav kasabası ile kıyaslıyor. Zaten onların da bu dar çerçeveden olayı siyasileştirerek bakmasından kuşkumuz yok” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Recep Özel’in davetine MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın yanıtı böyleydi. Özel’in bu açıklamalara nasıl cevap vereceği ise merak konusu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum