MHP Isparta İl Başkanlığı'nın Basın Açıklaması

MHP Isparta İl Başkanlığı tutuklamalar ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Eylül 2011 21:15
MHP Isparta İl Başkanlığı'nın Basın Açıklaması

MHP Isparta İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamda şöyle denildi:

İçlerinde il başkanımız Sayın İsa YALÇIN’ın da bulunduğu ve çoğunluğunu belediye görevlilerinin oluşturduğu, Milliyetçi Hareket Partisi’ne mensup Isparta Belediyesini hedef alan soruşturma, yargı kararı ile yeni bir aşamaya gelmiş bulunmaktadır.
“Temiz siyaset” ve “Temiz yönetim” anlayışını şiar edinmiş partimizin, adalet ve yargı kurumuna olan güveni tamdır.

Adaletin tecellisine katkı sunmak üzere, başta il başkanımız ve camiamıza mensup kişi ve kuruluşlara yönelik iddia ve ithamlara ilişkin her türlü belge ve bilgi yargı makamlarına sunulmuştur.

Buna rağmen özellikle sayın il başkanımız hakkında, hukuki dayanaklarını anlamakta zorlandığımız, “tutuklama” kararı verilmiş olması, camiamız tarafından büyük bir şaşkınlık ve üzüntüyle karşılanmıştır.

Bir önceki AKP’li belediyenin tahribatı ve Isparta’ya hizmeti şiar edinmiş MHP’li belediyenin hizmetleri tüm hemşerilerimiz tarafından bilinmekte ve değerlendirilmektedir.

Görünen odur ki, ülke genelinde sistematik olarak Milliyetçi Hareket Partisi’ne mensup belediye ve kuruluşlara yönelik yıldırma, işlevsizleştirme ve itibarsızlaştırma operasyonlarının bir benzeri Isparta’da yaşanmaktadır. Ancak bu tür siyasi projelerin, partimizin ülke meseleleri karşısında ki milli ve onurlu duruşunu etkilemeyeceği, Türk milliyetçilerinin aynı şevk ve heyecanla aziz milletimize ve güzel Isparta’mıza hizmete devam edeceği herkes tarafından iyi bilinmelidir.

Adli sürecin devamı, genel merkezimiz, il teşkilatımız ve camiamız tarafından büyük bir dikkatle, yakından takip edilmekte olup, başkanımız ve arkadaşlarımızın masumiyetinin tespiti için tüm hukuki imkanlar seferber edilecektir.

Her şeye rağmen, yargının süratle adil bir karara varacağına olan inancımızı bir kez daha ifade ediyor, bu düşüncelerimizi aziz hemşerilerimizle saygıyla paylaşıyoruz.

MHP Isparta İl Başkanlığı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum