MHP Isparta İl Kongresinin Tarihi Değişti

MHP Isparta İl Başkanlığı nın daha önce 19 Mayıs ta yapılması planlanan kongresinde tarih değişti...

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2012 02:21
MHP Isparta İl Kongresinin Tarihi Değişti

Genel Merkez Isparta kongresinin 26 Mayıs Cumartesi günü yapılmasına karar verdi.

Partisine yakışır bir kongre yapacaklarını dile getiren MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Partimizin kongresini daha önce 19 Mayıs’ta yapacağımızı belirtmiştik. Ancak Genel Merkezimiz tarihte bir değişiklik yaptı. Çünkü 19 Mayıs’ta da yurt genelinde kongrelerimiz olacağı için kongremiz 26 Mayıs Cumartesi günü yapılacak. Belediye Kültür Sinemasında yapacağımız kongreye şimdiden tüm Ispartalıları davet ediyoruz. Bizim amacımız partimizi selametle kongreye götüreceğiz” diye konuştu.

Kongrede yeniden aday olup olmayacağı yönündeki spekülasyonlara da değinen MHP İl Başkanı Yalçın, “Arkadaşlarımızla istişare halindeyiz. Daha önce de adaylığımıza ilişkin açıklamalarda bulunmuştuk. En son kararı arkadaşlarımızla birlikte vererek kamuoyuna aday olup olmayacağımızı bildireceğiz.Ancak aday olacak gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum