MHP Isparta Milletvekili Adayları Yalvaç'ta

MHP Isparta Milletvekili adayları Nevzat Korkmaz ve Hüseyin Avni Bıçaklı, Yalvaç'ta hububat pazarını ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mayıs 2011 13:44
MHP Isparta Milletvekili Adayları Yalvaç'ta

MHP Isparta Milletvekili adayları Korkmaz ve Bıçaklı, hububat pazarında Yalvaç ve Gelendost ilçelerinden gelen hububatçılarla ve alım-satım yapan köylülerle bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.

Korkmaz ve Bıçaklı, daha sonra Buğday Pazarı'nda hamursuz ve Yalvaç ekmeği yapan fırını ziyaret etti. Milletvekili adayları, burada çalışan kadınlarla sohbet ederken, patatesli ve peynirli börek yedi.

Nevzat Korkmaz, 12 Haziran seçimlerinde MHP'nin iktidara gelerek vatandaşa ekmek kapılarını açacaklarını söyledi. Ülkenin en önemli sorunlarından biri olan işsizliğin MHP iktidarı ile son bulacağını dile getiren Korkmaz, "Bir ülkede halk fakirlik içerisinde, yokluk içerisinde yaşıyorsa hangi hizmeti getirirseniz getirin halkı mutlu edemezsiniz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak hazırladığımız Seçim beyannamesinde de belirttiğimiz gibi biz halkımıza iş vaat ediyoruz, ekmek vaat ediyoruz, refahı vaat ediyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum