MHP Isparta'dan Bahçeli'ye Tam Destek

MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın "Bizler Isparta teşkilatları olarak, Milliyetçi Hareketin iktidarından başka bir şey düşünmeyen dava arkadaşlarımız gibi Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin emrindeyiz" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2012 00:51
MHP Isparta'dan Bahçeli'ye Tam Destek

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta teşkilatları 13 Eylül 2012 Perşembe günü Ankara'ya giderek Genel Merkezi ziyaret edip teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verip önümüzdeki seçimlere hazırız, Kurultayda emrindeyiz mesajını vermişti. 19 Eylül 2012 tarihinde Isparta il başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile kurultay ve düşünceleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl başkanı İsa Yalçın düzenlediği basın toplantısın da şunları söyledi.

Bilindiği gibi 4 Kasım 2012 tarihinde yapılacak 10. Olağan Kurultayımız hem Milliyetçi Hareket Partisi, hem de Türkiye'nin istikbali açısından hayati bir önem taşımaktadır ve İnşallah 10. Kurultay Türkiye'de siyaset terziliğine soyunan ve muhalefeti dizayn etmeye çalışan küresel güçlere, dün ‘'Türkeş ‘siz Türk Milliyetçiliği'', bugünde ‘'Devlet Bahçeli 'siz Milliyetçi Hareket Partisi'' diyenlere karşı ülkücü hareketin ve aziz milletimizin sağduyusunun güçlü bir cevabı olacaktır.

Türk siyasi hayatının ana damarlarından olan Milliyetçi Hareket Partisi, 43 senelik siyasi geçmişi ve, Yüce Türk Milletinin teveccühü ile bütün siyasi manevra ve karalama kampanyalarına rağmen kararlı adımlarla yoluna devam etmektedir.

Bugün geldiğimiz nokta itibariyle, hareketin mensupları bir kez daha şahit olmuştur ki; basireti ve feraseti ile, devlet adamı duruşuyla Sayın Genel Başkanımızın attığı her adım söylediği her söz, kendisinin izinde yürüyen bizleri hep haklı çıkarmıştır.

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulan bir dönemden geçmekteyiz.

Ülkemizin yaşayacağı üç önemli seçimin arifesinde Türk Milletine ve Türk Milliyetçiliğine gönül vermiş bizler, partimizi itibarsızlaştırma yolunda her türlü şer güçlerle ittifak yapanlara ve ele güne karşı, hısımlarımız gibi hareket edenlere müsaade etmeyeceğiz.

Herkes şunu çok iyi bilmelidir ki; Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkan yâda herhangi bir yönetim sorunu yoktur. Bunun herkes tarafından iyi anlaşılmasını ve kadrolarımız tarafından MHP'ye gönül vermiş insanlarımıza iyi anlatılmasını istiyoruz.

Birileri istiyor diye de biz ne Muhterem Genel Başkanımızdan ne de onun çizeceği çizgide yürümekten asla vazgeçecek değiliz.

Sayın Genel Başkanımızın 31 Ekim 2010 tarihindeki millet ve devlet bekası için güç birliği çağrısına uyarak, bu kutlu davayı iktidara taşımak isteyenlerle yolumuza devam edeceğiz. Ülkücüler; ülkemiz uçurumun kenarına sürüklenirken birbirleri ile mücadele edecek kadar vatan millet sevgisinden mahrum insanlar değildir, bunun aksini düşünenlerde gaflet ve dalalet içindedirler.

Bizler Isparta teşkilatları olarak, Milliyetçi Hareketin iktidarından başka bir şey düşünmeyen dava arkadaşlarımız gibi Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin emrindeyiz.

10.Büyük kurultayımız, dosta güven düşmana korku veren heybeti ile bir kez daha Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin etrafında toplanacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Cenab-ı Allah'ın hepimizin yar ve yardımcısı olmasını niyaz ediyor, Isparta kamuoyunu saygıyla selamlıyorum.

İsa YALÇIN
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ
ISPARTA İL BAŞKANI

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.