MHP İttifak Yokmuşçasına Çalışacak

MHP İttifak Yokmuşçasına Çalışacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2018 14:05
MHP İttifak Yokmuşçasına Çalışacak

MHP İl Başkanı Nail Bayram, hafta sonu gazetecilerle bir araya geldi. Bayram, partisinin ittifak yokmuşçasına çalışacağını kaydederek, 22 belediyenin tümüne talip olduklarını kaydetti. 15 yıldır Isparta halkı ile ittifak ettiklerini kaydeden Bayram, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Isparta’yı istiyoruz” sözlerini de değerlendirdi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta İl Başkanı Nail Bayram hafta sonu merkez ilçe başkanı Gürsel Taştekin, Ülkü Ocakları Başkanı Umur Güzerin ve parti yöneticileri ile birlikte basın toplantısı düzenledi. 

Bayram, yerel seçim hazırlıklarının hızlı bir şekilde başladığını kaydederek, “Biz ittifak yokmuşçasına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Isparta merkez, ilçeler ve tüm belde belediyelerine talibiz. Bizim ittifakımız 15 yıldır Isparta halkı ile” ifadelerini kullandı. 

Bayram, açıklamalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Isparta mitinginde “Isparta’yı istiyorum” sözlerini de değerlendirerek “Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Gelem Başkanı Erdoğan’ın açıklamalarından ittifak var, yada ittifak yok gibi bir anlam çıkarmak doğru değil. AK Parti  Genel Başkanı Sayın Cumhurbaşkanımız ile  Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bir ittifak girişiminde bulundular. Bu girişimde önce ülkem ve sonra partim diyerek hain 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Yenikapı’da başlayan bir harekettir. Bu ittifak Cumhur ittifakı ile devam etmiştir. Son dönemde genel başkan yardımcılarının ittifak konusunda görüşmeleri var. Her iki genel başkanın bu konuda söylediği bir şey yok şu anda.  Mecliste kendi aralarında görüşmeler sürüyor. Ama biz MHP olarak önce ülkem sonra partim diyen bir hareketin mensuplarıyız. Isparta’da da önce Isparta sonra partim diyoruz. Her iki genel başkanımızın açıklamaları doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. İttifak yokmuşçasına tüm Isparta genelinde MHP’nin şanlı bayrağını yeniden kazanmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Dün Cumhurbaşkanımız Isparta’ya geldi. Mitingde halka açıklama yaptı. Sayın Cumhurbaşkanı aynı zamanda AK Parti Genel Başkanıdır. Oraya toplanana arkadaşlar da kendi tabanıdır. Sayın Cumhurbaşkanın açıklamasından benim anladığım AK Parti’nin Isparta’da yüzde 46 oy aldığını, ittifakın yüzde 63lere dayandığını ittifakla birlikte çoğaldığını ve belediyelere talip olduğunu söyledi. Buradan ittifak var veya yok sonucu çıkmaz.  Biz ittifak yokmuşçasına çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Merkezde MHP kadrolarıyla merkez belediyede olduğu gibi tüm ilçelere talibiz. Biz ittifakı milletle yaptık. 15 senedir de  Isparta ile ittifak içindeyiz.  Belediye başkanlarımızın çalışmalarını Isparta halkı yakından takip ediyor. Bu teveccühtür. İddiayla olmaz. Siyaset inat değil inanmışların işidir.  Halk da bize inandıysa 31 Mart seçimlerinde 22 belediyeye talibiz” ifadelerini kullandı. 

HALKIMIZLA İTTİFAKIMIZ DEVAM EDECEK 

MHP İl Başkanı Bayram, “Bilindiği üzere 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin hazırlık dönemine başlamış bulunmaktayız. Önümüzde 6 aylık yoğun bir tempo ile çalışılması gereken bir süreç ve 31 Mart akşamı Milliyetçi Hareket Partisi adına olumlu sonuçlar elde edilmesi gereken önemli bir seçim dönemi vardır. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Bey’in ‘‘Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim’’ ülküsüyle çıktığı bu yolda, biz teşkilat mensuplarına ve Isparta İl Başkanlığı’na düşen görev önce Ispartam ve Halkım, Sonra Partim fikri olacaktır. 15 Temmuz hain darbe girişimin ardından ülke bekasını kendi siyasi geleceğinden önde tutan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, geçtiğimiz dönem gerçekleştirilen 24 Haziran 2018 genel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisiyle bir ittifaka girmiştir. Bu ittifak sonucunda hiçbir şekilde makam ve mevki tekliflerini kabul etmeyen Milliyetçi Hareket Partisi, tek derdinin vatan olduğunu Büyük Türk Milletine göstermiştir. Önümüzdeki seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi bir ittifak yokmuşçasına, MHP kadrolarıyla yerel seçimlere hazırlanmaktadır.  Bilindiği üzere Isparta Belediyesi 15 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediyecilik anlayışıyla yönetilmektedir.  15 yıllık süreçte Milliyetçi Hareket Partisi ve Isparta bir ittifak içerisindedir. Ve bu ittifakımızın halkımızla devam edeceği inancındayız” dedi. 

DÜN AZ DEĞİLDİK, BUGÜN ÇOĞUZ, YARIN DAHA ÇOK OLACAĞIZ

Partisi üzerinde bazı oyunlar oynandığını kaydeden Bayram, “Geçtiğimiz 2 yıllık süreçte Milliyetçi Hareket Partisi üzerinde bazı oyunlar oynanmış ve 50 yıllık siyasi harekete zarar verilmeye çalışılmıştır. İlk olarak parti içerisinde değişim talebiyle başlayan süreç ilerleyen dönemlerde parti teşkilatlarının partiden kopmasına ve farklı bir siyasi partinin oluşturulmasına zemin hazırlanmıştır. Ama bu süreçten Milliyetçi Hareket Partisi 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan genel seçimlerden güçlenerek çıkmıştır. Ömrünü, gençliğini, maddi manevi kendini bu kutlu davaya adamış ama bugün siyasi kırgınlıklardan dolayı kenara çekilmiş tüm dava arkadaşlarımızı bu kutlu yolda kol kola yürümeye davet ediyoruz.  50 yıllık kurumsal kimliğimizi ve sayın genel başkanımızın politikalarını benimsemiş  tüm Türk Milliyetçilerini ve Ülkücü Hareket mensuplarını Milliyetçi Hareket Partisi sancağı altında siyaset yapmaya davet ediyoruz. Her ilçemizde, her mahallemizde Ülkücü Milliyetçi Hareketi anlatacağız. Lidere sadakat konusunda zerre taviz vermeyeceğiz. Teşkilatçılık anlayışımızı bir an olsun aklımızdan çıkarmadan, bıkmadan, usanmadan, yorulmadan çalışacağız. Benimle birlikte bu zor ve çetin yolda yürüyecek olan, menfaat gözetmeksizin, mücadelemize omuz vermek için saflarımıza katılan her bir ülküdaşıma şimdiden teşekkür ediyorum. Dünyevi ikballeri bir yana bırakıp, Türk Milletinin istiklali ve istikbali için gecesini gündüzüne katacak olan her bir ülküdaşımdan Allah şimdiden razı olsun. Cenab-ı Hak, hiçbir Ülkücünün emeğini boşa çıkarmasın. Ülkücü hareketi daim kılsın, dünya durdukça yaşatsın. “Türklüğün düşmanı çok, ancak Türklüğü savunanların düşmanlarının daha da çok” olduğunu biliyor ve tüm hainlere “Dün az değildik, bugün çoğuz, yarın daha çok olacağız” diye haykırıyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.