MHP Lideri Bahçeli Isparta'da

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Isparta'ya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Eylül 2013 16:41
MHP Lideri Bahçeli Isparta'da



MHP Lideri Bahçeli'nin Ziyareti Canlı Anlatımla Ajans32'de

(Sayfayı Güncellemek için F5 tuşuna basınız)

***
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Etnografya Müzesi açılışının ardından BELMAŞ Fabrikalarında incelemelerde bulunmak üzere fabrika alanına geçti...

***
Başkan Günaydın: Daha bu eser tamamlanmadan turizmle ilgili ciddi teklifler geldi...

*** Başkan Günaydın: Bu eseri tenkit edenler, bilgi ve beceriden yoksundur...

*** Başkan Günaydın, Etnografya Müzesine yapılan şok baskının siyasi bir kapkaç modeli olduğunu ileri sürdü.  

***
Günaydın: Burası Isparta'nın özel ve simgesel bir yapısı oldu.   

*** Günaydın: "Siz bir toplantıda bize demiştiniz ki; şehrinizin özelliklerini ortaya çıkaran bir etnografya müzesi yapın demiştiniz. Bu bize büyük bir ilham verdi"  

*** Günaydın konuşmasına, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye övgüler yağdıran bir girşle başladı.  

***
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Etnografya Müzesi'nin açılışında konuşuyor...

***MHP Lideri Devlet Bahçeli Mehter Konseri eşliğinde Etnografya Müzesi'ne geldi. Az sonra açılış gerçekleştirilecek.

***
MHP Lideri Devlet Bahçeli az sonra Etnografya Müzesi'nin açılışını gerçekleştirecek...




MHP Lideri Devlet Bahçeli çeşitli açılışlara katılmak için geldiği Isparta’da coşkuyla karşılandı. SDÜ önünde kalabalık bir partili grup tarafından karşılanan Bahçeli, daha sonra açılışlara geçti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çeşitli açılışlara katılmak için Isparta’ya geldi.

Süleyman Demirel Üniversitesi önünde kalabalık bir partili grup tarafından karşılanan Devlet Bahçeli, buradan Galericiler Sitesi’nin açılışına katıldı.



MAZİSİ 2000 YILINA DAYANIYOR
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan Galericiler Sitesi açılışında ilk olarak Galericiler Sitesi Başkanı Mustafa Şenol Tulga, konuştu. Tulga konuşmasında “Galericiler sitesinin mazisi 2000 yılından başlıyor. Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’ın daha önce Belediye Başkanı olduğu dönemde büyük yardımları oldu. Bizleri kırmayarak açılışımızı şereflendiren Sayın Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyorum” dedi.



PROJESİYLE BİZZAT BEN İLGİLENDİM
Tula’nın ardından kürsüye çıkan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da Galericiler sitesi’nin serüvenini anlattı. Başkan Günaydın, “1999 yılında, kooperatif başkanımız bize müracaat etti. İmarın eksik kalan kısımları derhal yürütüldü. İmar Müdürlüğümüz mevzuata uygun bir şekilde çalışmaları yürüttü. Projeyle bizzat kendim ilgilendim” dedi.



TEMELİNİ DE BAHÇELİ ATMIŞTI
Galericiler Sitesi’nin temelini de MHP Lideri Bahçeli’nin attığını kaydeden Başkan Günaydın, “Buranın temeli de Sayın Bahçeli tarafından atılmıştı. Şimdi de Allah nasip etti, açılışını yapıyoruz. Burası adeta küçük bir şehir. Burada yaptığımız asfaltlar da 50 yıl dayanacak. Seçim asfaltı yapmıyoruz. Ben seçimlerde dedim ki, ‘halk ne isterse onu yaparım’ İşte şimdi de halk ne istiyorsa onu yapıyoruz” diye konuştu.
Başkan Günaydın’ın konuşmasının ardından, Galericiler Sitesi açılış kurdelesi MHP Lideri Bahçeli ve beraberindeki ekip tarafından yapıldı.



BAHÇELİYE ANTİKA ARABA HEDİYE ETTİ
Galericiler Sitesi yönetimi katkılarından dolayı MHP Lideri Bahçeli ve Başkan Günaydın’a plaket takdinm etti. Antika arabalara verdiği önem ve değerle de tanınan MHP Liderine sürpriz yapan Galericiler Sitesi yönetimi Bahçeli’ye antika araba maketi hediye etti.



Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum