Mhp Lideri Devlet Bahçeli İslamköy'de Gül Topladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ve beraberindeki 4 genel başkan yardımcısı 12. Gül ve Halı Festivali etkinlikleri kapsamında İslamköy Beldesi’ni ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2012 17:28
Mhp Lideri Devlet Bahçeli İslamköy'de Gül Topladı

Gül Bahçesi’nde gül toplayan Genel Başkan Bahçeli, ayrıca bir süre önce vefat eden İslamköy Belediye Başkanı Lokman Gökmen’in evine taziye ziyaretinde bulundu ardından da Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi'nde incelmelerde bulundu. 

Isparta Belediyesi tarafından organize edilen ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın evsahipliği yaptığı 12. Gül ve Halı Festivali Isparta’da coşkuyla kutlandı. Programa katılan MHP Genel Başkanı Bahçeli ve beraberindekiler İslamköy’de Gül Toplama Yarışması’nın yapıldığı gül bahçesini de ziyaret ederek, burada gül topladı ve bir süre dinlendi. 

Burada boynuna gülden kolye takılan MHP Genel Başkanı Bahçeli ile beraberindeki Genel Başkan Yardımcıları Reşat Doğru, Sadir Durmaz, Ruhsar Demirel, Mevlüt Karakaya ve diğer katılımcılar bahçede bir süre gül topladı ve gül toplayanlarla fotoğraf çektirdi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.