MHP Merkez İlçe'den Hep Destek Tam Destek

MHP Merkez İlçe'den Hep Destek Tam Destek

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ağustos 2017 11:59
MHP Merkez İlçe'den Hep Destek Tam Destek

Bölgesel Amatör Ligde güller diyarını temsil edecek olan Isparta Davrazspor'a destekler sürüyor.

MHP Merkez İlçe Başkanı Akif Çapraz ve yönetimi, Isparta Davrazspor Başkanı Mustafa Özaydın'ı ziyaret ettiler. Ziyarette Davrazspor yöneticileri Ertan Tekeli, Barış Gümüş ve Erhan Oturak da hazır bulundu. Ziyarette konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı Çapraz, şehrin gururu Isparta Davrazspor'a desteklerinden dolayı Başkan Özaydın'a teşekkür etti.

Çapraz, "Isparta Davrazspor bu şehrin her şeyidir. Bu takıma sahiplendiğiniz için sizlere ve yönetiminize teşekkür ederiz. Bizlerde sizlerin yanındayız. Yönetim olarak Kombine taraftar kartı alarak takımımıza destek olmak istedik. Ayrıca satış konusunda da destek vereceğiz. Tüm kent Isparta Davrazspor'a sahip çıkmalı" dedi.

Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Bu ziyaret bizi son derece mutlu etmiştir. Taraftar kart satışlarımız sürüyor. 4 bin adet bastırdık.Ayrıca Davraz Store çalışmalarımız, sponsorluk vb. Anlaşmalarımız sürüyor. Ben ve yönetimdeki arkadaşlarımız takımımızın başarılı olması için çalışıyoruz. Sağolsun TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta Milletvekili Sayın Süreyya Sadi Bilgiç, Sayın Valimiz Şehmus Günaydın ve Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın takımımız için desteklerini veriyorlar. O sene bu sene diyorum. Şampiyonluk ekip işi. Hep birlikte Isparta Davrazspor'u şampiyon yapalım" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.