MHP Milletvekili Adaylarına Büyük Destek

MHP Milletvekili Adayları Sönmez Ve Öncel’e Atabey Ve Gönen’den Büyük Destek

Yayınlanma:
MHP Milletvekili Adaylarına Büyük Destek

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Adayları Hasan Basri Sönmez ve Selim Öncel, ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyorlar.

Milletvekili Adayları Sönmez ve Öncel, Atabey İlçesi’ni ziyaret ettiler.

İlçe Teşkilatını ve Atabey Pazarını ziyaret eden Sönmez ve Öncel’e, Atabey MHP İlçe Başkanı Aziz Eraslan ve partililer eşlik ettiler. Atabey’de vatandaşların ilgisinden oldukça memnun kalan Isparta Milletvekili Adayları Hasan Basri Sönmez ve Selim Öncel, depoladıkları moral ve motivasyonla Gönen ilçesine de çıkarma yaptılar.

Gönen MHP İlçe Başkanı Umut Kaya tarafından karşılanan MHP Milletvekili Adayı Sönmez ve Selim Öncel, Gönen Kaymakamlığı, sanayi ve ilçe esnaflarına ziyaretlerde bulundular. Sönmez ve Öncel'in bir günde iki ilçeyi de dolu dolu ziyaret etmeleri tempolarını ne kadar arttırdıklarının göstergesi oldu.

Isparta Milletvekili Adayları Hasan Basri Sönmez ve Selim Öncel, "Atabey ve Gönen ilçe halkına teşekkür ediyoruz, bizi çok güzel karşıladılar; vatandaşların dertlerini dinledik, dertleriyle dertlendik ve çözüm olmak için hazırız. Her zaman vatandaşın emrinde olacağız. Yorulmak yok, dinlenmek yok, uyumak yok, sıkılmadık el kalmayacak" dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.