MHP Neden Orada Olmadığını Açıkladı

AK Parti Milletvekili Recep Özel, mazbata töreninde CHP ve AK Parti ile birlikte olmayan MHP'ye sitem etmiş ve "Keşke MHP'de aramızda olsaydı" demişti. MHP İl Başkanı İsa Yalçın neden orada olmadıklarını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Haziran 2015 19:44
MHP Neden Orada Olmadığını Açıkladı

MHP il Baikanı İsa Yalçın, Milletvekili Nuri Okutan'ın neden AK Parti ve CHP ile birlikte mazbata almadıklarının gerekçelerini açıkladı.

Yalçın konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: 'Türkiye’de hassas bir dönemden geçmekteyiz. Öncelikle mazbata töreninin aynı saatte yaplımasıyla ilgili AK Parti İl Başkanı Sayın Osman Zabun ile telefonla görüştüm. Kendisine başarılar dileyip, seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulundum. Kendileri de aynı nezaketle yanıt verdiler. Sonrasında şu anda Türkiye’de kimin eli kimin cebinde belli değil. Orada yapılacak törende herhangi bir provakatif olayla Isparta’da seçim sonrasında halen siyasi partilerin gerginlikeri sürüyor havası oluşmaması bir takım yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek üzere mazbataların ayrı ayrı alınması konusunda görüştük ve karar aldık. Biz de bunu İl Seçim Kurulu’na bildirdik. Mesai saatlerinde gelip mazbatayı alacağımızı ifade ettik. Bu üç siyasi partinin süreçle ilgili hassasiyetinden başka bir şey değil. Bundan bir şey çıkarılması da doğru değil" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.