MHP olarak Türkiye’de En Çok Oy Artıran İl Olduk

MHP Isparta İl Başkanı Önder Topçu: MHP olarak Türkiye’de en çok oy artıran il olduk

Yayınlanma:
MHP olarak Türkiye’de En Çok Oy Artıran İl Olduk

MHP Isparta İl Başkanı Önder Topçu, 14 Mayıs’ta yapılan 28. Dönem milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili konuştu.

İl Başkanı Topçu, MHP olarak Türkiye’de en çok artıran il olduklarını söyledi.

Topçu, Seçim süreci boyunca çok çalıştıklarını ve bu süreçte oylarını 2’ye katladıklarını dile getirdi.Seçim sonuçlarına göre Isparta’da MHP’li Hasan Basri Sönmez, TBMM’ye gitmeye hak kazandı. Hem milletvekili hem de cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan MHP İl Başkanı Önder Topçu, meclise giden partili Hasan Basri Sönmez’in Isparta için çok faydalı olacağına söyleyerek, Bu süreçte oyumuzu ikiye katladık. Sürpriz sonuçlarla karşılaştık. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1. Turda seçimi kazanmasını düşünüyorduk ama seçimler 2. Tura kaldı. 2. Turda Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi kazanmasının ardından Türkiye’nin istikrarı ve büyümesinin önü açılacak. Ispartalı vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Teşkilatlarımıza ve milletvekili adaylarımızda çok çalıştı. Bu yolda bizlere çok büyük destekleri oldu. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum