MHP Özel'e '007 Recep Bond' Adını Taktı

MHP, MİT teklifinin sahibi AKP’li Recep Özel’e, ‘’007 Recep Bond’’ adını taktı. Korkmaz ‘'Kendisinin güvenlik bilgisi 007 filmlerini izlemekten ibarettir'' dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Şubat 2012 09:44
MHP Özel'e '007 Recep Bond' Adını Taktı

 

MİT mensupları ile Başbakanın görevlendirdiği kişilere ‘’Yargı zırhı’’ getiren kanun teklifi yasalaştı ancak tartışması bitmedi. Kanun, Çankaya Köşküne gönderilirken, CHP de Anayasa Mahkemesine iptal davası açmaya hazırlanıyor.

Kanun teklifini hazırlayan AKP Isparta milletvekili Recep Özel ile MHP arasında da tartışmalar yaşandı. TBMM Genel kurulunda sabaha karşı MHP’liler ile teklif sahibi Özel sert biçimde tartıştı. MHP Isparta milletvelili Nevzat Korkmaz ‘’Bu teklif, kargalar kahvaltısını yapmadan verildi’’ dedi ve şunları söyledi;

‘’Teklif sahibi Recep Özel kibar bir arkadaşımız. Ancak kendisinin devlet hizmeti yoktur, devleti tanımaz, istihbarat birimleri ve çalışmaları hakkında tecrübesi yoktur. Güvenlik, istihbarat bilgisi 007 James Bond filmlerini TV’den izlemekten ibaret. Teklif bir yerlerde hazırlanmış, gece yarısı eline verilmiş, altına da imza atması istenmiş’’

AKP Grup Başkanvekilleri, MHP’li Korkmaz’ı üslubundan dolayı kınarken, bu konuşmaya cevap veren teklif sahbi AKP’li Özel ise ‘’Ben geçen dönem de milletvekiliydim. Ceza Muhakemesi Kanunu’nun hazırlanmasında çok ciddi, büyük katkılarımız olmuştur’’ dedi. MHP’li Korkmaz ‘’Benim adım Nevzat Korkmaz, sana Isparta’yı sana dar edeceğim’’ diye bağırırken, Özel de ‘’Sen kimsin? Beni Isparta’yı bana dar etmek kim?‘’ cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum