MHP ve AKP'nin Söz Düellosu Sürüyor

AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş’ın, bu ay içerisinde gazetemiz aracılığıyla yaptığı açıklamalara Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala’dan cevap geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2012 17:06
MHP ve AKP'nin Söz Düellosu Sürüyor

AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş’ın, bu ay içerisinde gazetemiz aracılığıyla yaptığı açıklamalara Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala’dan cevap geldi.

Sayın Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Hadi Bakalım Kolay Gelsin diyen Pala: “Sayın Nuri Uzaktaş yine esip gürlemişsin! Öncelikle size bir ay önce 10 yıllık AKP iktidarının Isparta'ya kaybettirdikleri hakkında İl Başkanımız İsa Yalçın’ın sizden kamuoyunun aydınlatılması adına cevabını beklediği altı soruya cevap veremediniz.

Bu konuyu unutturduğunuzu zannetmeyin. Bu soruların cevabını öncelikle verin ki, sizin anlatımınızla "gece gündüz çalışarak" Isparta'ya yaptığınız hizmetlerinizi halkımız yakından bilsin. Şimdi gelelim 10 Ağustos 2012 tarihli basın açıklamanıza: AK Parti İl Başkanı Sayın Uzaktaş, "Nevzat Korkmaz, kendince siyaset yapıyor. Siyaseti bilmediği içinde çıkıp açıklamalar yapıyor." diyorsun.

Siyaseti bilmeyen kişi sizce nasıl açıklama yapabilir? Sayın Uzaktaş siyaseti bilmeyen, Isparta'yı hiç tanımayan Isparta'dan 22 km uzakta organize sanayi mi olur? Göltaş çimento oraya mı kurulur? Buralara usta, elektrikçi bile gitmiyor. Diyebilecek kadar gerçeklerden bihaber, Ankara organize sanayinin Ankara'ya 46 km. Komşumuz Burdur Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının “Burdura 2. organize sanayi bölgesi kurulmalıdır." sözlerinden yine bihaber ve de siyasi üslubu olmayan öncelikle sizsiniz. Ama Sayın Nevzat Korkmaz, Isparta'nın iki dönemdir Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekilidir. Siyaseti de siyasetin nasıl yapılacağını da sizden çok iyi bilir. Gelelim tren konusuna: Tren konusunda Sayın Nevzat korkmaz için. "Tren Isparta’ya geldi, ama bunu kendisinin getirdiğini iddia ediyor." diyorsun. Öncelikle takip edilen konu tren seferlerinin başlamasıyla ilgili. Sayın Uzaktaş, Isparta'ya gelen halk tabiriyle "kara tren". Sen her halde Isparta'ya gelen treni HIZLI TREN zannettin! Hızlı tren Antalya'ya Burdur'dan gidecek. Hızlı tren çok yakın ilginizden dolayı(!) Burdurdan Antalya'ya gidecek. Hızlı tren istasyonu da Burdur'da İnsuyu mevkiinde olacak.

Senin milletvekilin, AKP milletvekili Sayın Sadi Bilgiç'te "Ne olmuş yani Burdur-Isparta kısa yoldan İlavus (Yakaören köyünden) 20 km. Trene Ispartalılar Burdur İnsuyun'dan binse ne olur?" diyecek senin hiç sesin çıkmayacak. Yine Sayın Bilgiç, Isparta -Antalya Dereboğazı yolu için bu yol "2030 yılında duble yol olacak" diye beyanat verecek senin hiç sesin çıkmayacak. Bari biraz bu yol için ilgilen de senin hatırın için bu yol, 2015 yatırım programına alınsın!... Bari sayen de

DEREBOĞAZI YOLU 15 YIL ÖNCE programa alınmış olsun!

Birde üç yıldır açamadığınız Dere mahallesinden kısa yol olarak Ağlasun'a -SAGALOS'A-bağlanacak Ağlasun- Isparta yoluyla bir zahmet ilgileniver de yine sayenizde batmakta olan Isparta ekonomisi biraz canlansın. Böylelikle bir yıl sonra Ispartalı hemşerilerimize vadettiğiniz bir milyon turist(!) hayalinize de yardımcı olsun. Sayın uzaktaş, hizmet için bütün gayretini ortaya koyan hem devlet tecrübesi ile hemde bugüne kadarki siyasi hizmetleri ile başarısını ispat etmiş olan Milletvekilimiz Nevzat korkmaz ı itibarsızlaştırmak ve başarısız göstermek için harcadığınız enerjiyi Isparta için harcayın, bakın Isparta sayenizde kaybetmeye devam ediyor siz gücünüz varsa bunu engelleyin. Bu vesileyle de tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramını kutlar, sağlıklı mutlu günler dilerim”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.