MHP Yalvaç'tan Basın Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Yalvaç İlçe Teşkilatı Basın Açıklaması

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Haziran 2017 14:37
MHP Yalvaç'tan Basın Açıklaması

03 Haziran 2017 Tarihinde Çınaraltı gazetesinde çıkan “MHP yönetimi neden yok” başlıklı yazsızında.

Belediyelerin Mübarek Ramazan ayı olması nedeniyle, Şehir merkezlerinde düzenlenen Ramazan etkinliklerini Isparta Belediyesi olarak bu etkinlikleri köylere yaymayı ve ‘’ Şehirde ne varsa köyde de olacak ‘’ sloganıyla başlatmış olduğu etkinlilere bu yıl ilkini yapmış ve Bu güzel uygulama vatandaşımız tarafından takdirle karşılanmıştır.

 Bu güzel etkinliğin altında bazı çevreler bu konuları tam bilmeden yapılan yorumlar, haberler farklı anlaşılmalara sebep olabiliyor ve siyasi bir rant aramaktadır. MHP Yalvaç İlçe Teşkilatı olarak Isparta Belediyesini kutlar buna benzer çeşitli etkinliklerin devam etmesini bekliyoruz.  

MHP Yalvaç İlçe Teşkilatı olarak bu etkinliklere katılamama sebebimiz,

  Bizler Teşkilatçı ve Teşkilatın ne olduğunu bilen bir Partinin mensupları olarak İl Başkanlığımızdan bizlere bu programlara katılmamız yönünde talimat gelmedi.

   Bizler biliyoruz ki Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Y. Ziya Günaydın’da Teşkilatçı ve Teşkilatçılığın ne olduğunu bilen bir Belediye başkanımız olarak Isparta İl Başkanımız Sn. İsa YALÇIN ile bu programlar hakkında istişare yaptığını tahmin ediyoruz. Programlara katılma konusunda İl Başkanımız gerek görseydi İlçe Başkanlarına talimatını verirdi bizlerde katılırdık.

 MHP Isparta’da belediye başkanları, teşkilatlar, üyeler bir beraber ve her zaman milletimizin hizmetindedir. Henüz bir yıl daha üzerinden geçmemiş olan FETÖ darbe girişimini hiç kimse unutmasın. MHP’yi yıpratmak ülkenin kalbine hançer saplamaktır. Siyasi rant bizim en son düşüneceğimiz konudur. Özellikle AKP’liler bu oyunlara gelmemelidir.

Kamuoyuna Saygılarımızla.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.