MHP Yenişarbademlide 1. Olağan Kongresi Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, "Kim ne yaparsa yapsın, kim ne derse desin, önümüze hangi zorlukları koyarlarsa koysunlar, geçmişimizin bizlere verdiği mirasla engelleri aşacağız" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2012 15:14
MHP Yenişarbademlide 1. Olağan Kongresi Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, "Kim ne yaparsa yapsın, kim ne derse desin, önümüze hangi zorlukları koyarlarsa koysunlar, geçmişimizin bizlere verdiği mirasla engelleri aşacağız" dedi.

MHP Yenişarbademli İlçe Teşkilatı'nın 1. Olağan Kongresi'ne katılan Korkmaz, burada yaptığı konuşmada, KKTC'nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın hayatını yitirmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Merhuma Allah'tan rahmet, Türk dünyasına ise baş sağlığı dileyen Korkmaz, Denktaş'ın Türk dünyasının son dönemdeki en büyük liderlerinden biri olduğunu söyledi.

MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın'ın tutuklu olmasından dolayı üzgün olduklarını ifade eden Korkmaz, "İnadına Türk'üz, inadına Türk milliyetçisiyiz ve inadına Türk milletinin geleceğine talibiz. Kim ne yaparsa yapsın, kim ne derse desin, önümüze hangi zorlukları koyarlarsa koysunlar, geçmişimizin bizlere verdiği mirasla engelleri aşacağız" diye konuştu.

-Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın-
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, yaptığı konuşmada, borç yüküyle devraldığını savunarak, tüm zorluklara karşı çalışanların haklarını ödediklerini, satılan fabrikaları geri alıp yeniden çalışır hale getirdiklerini söyledi.

Isparta Belediyesi'nin bu durumunu çekemeyenler olduğunu belirten Günaydın, 44 müfettişle soruşturma geçirdiklerini, kendisi, eşi ve çocukları dahil tüm çalışanların sorgulandığını ileri sürdü. Günaydın, "Ama bizler öyle çalışmalar yaptık ki, 44 mülkiye müfettişi geldiği zaman her şey önlerine muntazam bir şekilde sunuldu. Hiçbir eksiğimiz yoktu ve müfettişler hiçbir şey bulamadılar" dedi.

Günaydın, Isparta Belediyesine yönelik düzenlenen operasyonun ardından aralarında MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın'ın da bulunduğu 22 kişinin tutuklandığı belirterek, arkadaşlarının 110 gündür neyle suçlandıklarını tam olarak bilmediklerini iddia etti. Arkadaşlarının suçsuz olduklarına olan inancını dile getiren Günaydın, "Bizim suçumuz, Isparta Belediyesi'nin başarısı. Birilerine çok başarılı geliyoruz" dedi.

-İlçe Başkanı Kaplan, güven tazeledi-
Konuşmaların ardından yapılan oylamada, seçime tek listeyle giren Yaşar Kaplan, tüm delegelerin Oyunu alarak yeniden ilçe başkanlığına seçildi. Kaplan, yaptığı konuşmada, ilçenin sorunlarına çözüm bulmak için çalışmalara tüm hızıyla devam edeceklerini belirtti.

Kongrede, Milletvekili Korkmaz ve Isparta Belediye Başkanı Günaydın tarafından bazı partililere çalışmalarından dolayı onur belgesi verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.