MHP'de 14 Aday Adayı Başvuru Yaptı

MHP'de 14 Aday Adayı Başvuru Yaptı

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2015 14:49
MHP'de 14 Aday Adayı Başvuru Yaptı

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, önceki gün sonra eren Milletvekili aday adaylığı sürecinde partilerine 14 müracaat olduğunu açıkladı. Yalçın, ‘’Mükemmele en yakın listeyi biz çıkaracağız’’ dedi.


7 Haziran Genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) milletvekili olmak isteyenler için süreç önceki gün sonra erdi. Bu süreçte 14 aday adayı MHP’den müracaatını gerçekleştirdi. MHP İl Başkanı İsa Yalçın, sürecin bitmesiyle birlikte aday adayları hakkında açıklamada bulundu.

‘’HEPSİ DE 1. SIRAYI HAK EDİYOR’’

Partilerine başvuruda bulunan 14 aday adayının da açıklanacak olan listede 1. sırayı hak ettiğini ifade eden Yalçın, ‘’İsimlere baktığımız zaman en nitelikli aday adayları bizimle birlikteler. Bundan dolayı çok mutluyum. Daha önce de dediğim gibi mükemmel değil belki ama mükemmele en yakın liste MHP’de olacak. Tüm aday adaylarımız 1. sırayı hak ediyor’’ dedi.

‘’100 BİN OYU GEÇECEĞİMİZE İNANIYORUZ’’

Öte yandan 7 Haziran Genel Seçimlerinde 100 bin oyu geçeceklerine inandığını da ifade eden Yalçın, MHP’nin iktidara geleceğini ve en az 3 milletvekili ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Isparta’yı temsil edecekleri iddiasında bulundu.

İŞTE MHP’DEN ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNDA BULUNANLAR

Faik Tortop

İsmail Bacak

Hakan Demirtaş

Hüseyin Avni Bıçaklı

Hüseyin Uçman

Kürşad Akın

Mehmet Ali Tombul

Mehmet Yavuz

Nevzat Korkmaz

Nuri Okutan

Osman Duvar

Tuncay Engin

Ülkem Baş

Ziya Nuhoğlu

*İsimler Alfabetik olarak sıralanmıştır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum