MHP'de İstifalar Devam Ediyor

MHP Isparta İl Teşkilatında istifa eden yöneticiler belli oldu ...

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Eylül 2013 11:55
MHP'de İstifalar Devam Ediyor

Belediye Başkanlığı adaylığı için istifa edenler : MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala Sarıidris Belediye Başkanlığı adaylığı için görevinden istifa ederken, Galip Saraç Kuleönü Belediye Başkanlığı aday adaylığı için istifa etti.

Belediye Meclis Üyeliği İçin İstifa Edenler: Hüseyin Kara, Hüseyin Şengül, Mustafa Ertabak, Arif Aslan, Ahmet Esendemir, Nurettin Akgül, Osman Gülay, Sezai Çakır, Mehmet Yılmaz (yedek üye), İl Genel Meclis Üyeliği İçin İstifa Edenler : Ali Avcı, İstifa eden MHP İl Yönetminden boşalan yönetim kurulu üyeliğine ise parti tüzüğü gereği yedek üyelerden Duran Karataşlı, Gökhan Semerci, Ahmet Mankara, Kemal Küçüktütüncü, Ruzin Azerhan Başkal ve Hilmi Gür getirildi.

YALÇIN : 'ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN'
MHP İl Başkanı İsa Yalçın ise bugüne kadar verdikleri emekler için teşekkür edip "arkadaşlarımız yeni görevlere talip oldular. Herbirine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde yerel seçimlere giriyoruz. Allah yolumuzu açık etsin."dedi.

PALA SÜRENİN DOLMASINDAN SONRA İSTİFA ETTİ
MHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala Sarıidris Belediye Başkanlığı adaylığı sebebi ile bulunduğu görevinden genel merkez genelgesi ile verilen sürenin dolması üzerine istifa etti.

Partililer ile helalleşerek ayrılan Pala "Sarıidris Belediye Başkanlığına adayım.Bugüne kadar bulunduğum görevimden bu sebeble ayrılıyorum.MHP olarak yerel yönetimler seçiminde iddialıyız kararlıyız.Her bir yol arkadaşımla bugüne kadar uyum içinde çalıştık.Bu uyum bundan sonraki süreçtede aynı şekilde devam edecektir.Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın.Tek vücut olup bu seçimlerden yüzümüzün akı MHP nin başarısı ile çıkacağımıza inanıyorum"dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum