MHP'de Merkez İlçe Yılmaz'a Emanet

MHP 11. olağan Merkez İlçe Kongresi sona erdi. 3 adayın başkanlık için yarıştığı seçimde kazanan isim belli oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2014 18:15
MHP'de Merkez İlçe Yılmaz'a Emanet

MHP Merkez İlçe Kongresi, Belediye Kültür Sineması'nda gerçekleştirildi. Kongreye Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, İl Başkanı İsa Yalçın, MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, Sarıidris Belediye Başkanı Remzi Pala başta olmak üzere çok sayıda partili katıldı.

Saat 12.00'da başlayan kongrede yeterli çoğunluğun sağlanmasının ardından divan oluşturuldu. Divan başkanlığını İsa Yalçın yaparken, Belediye Başkanı Günaydın ve Milletvekili Korkmaz'ın konuşmalarının ardından adaylara söz verildi.

Mehmet Ali Kandemir'in adaylıktan çekilmesinin ardından MHP Merkez İlçe Başkanlığı için Mehmet Turhan, Vedat Yılmaz ve Osman Duvar yarıştı. Üyelerin oy kullanma işlemlerinin ardından MHP Merkez İlçe'de kazanan belli oldu.

Oylama sonucunda 235 oy alan Vedat Yılmaz, MHP Isparta Merkez İlçe'nin yeni başkanı oldu. Mehmet Turhan ise sandıkta 23 oy alırken Osman Duvar da 77 oyda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum