'MHP'de Yanlış Yapan Müsamaha Görmez'

Belediye soruşturması kapsamında 4 ay tutuklu kaldıktan sonra ilk kez basın toplantısı düzenleyen MHP İl Başkanı İsa Yalçın önemli açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2012 14:27
'MHP'de Yanlış Yapan Müsamaha Görmez'

MHP İl Başkanı İsa Yalçın'ın basın toplantısından satır başları:

22 Eylül tarihinde yapılan operasyon ile ilgii değerlendirmelerde bulunan Yalçın, burada ilk ve son defa MHP'nin görüşlerini aktarmak için bulunuyorum dedi.

4 ay sonra tahliyelerin gerçekleştiğini belirten MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, Mahkeme süreci ile ilgili maç yeni başlamıştır, bazı kişilerin kin güderek bu işin üzerine gidiyor. Siyasi parti oalrak değil, şahsi bir takım kişilerde bu işin üzerine gidiyor dedi.

Kendisi hakkından yöneltilen suçlamaları gözaltında öğrendiğini belirten Yalçın, birileri Isparta halkının menfaatlerini değil kendi menfaatlerini korumak için bize kin güdüyor dedi. Yalçın, Bir Belediye Meclis üyesi onların başından dumanlar çıkıyor dedi, yakın zamanda onların başından da dumanlar çıkabilir dedi.

Partilerinde yanlış tespit edildiği zaman gerekenlerin yapıldığını belirten Yalçın, fakat mahkeme sürecinde yargılama devam ederken insanları zan altında bırakmanın anlamı yoktur dedi. Yalçın tutuklu bulunan arkadaşlarımızın da en kısa süre içerisinde serbest bırakılacağına inanıyoruz dedi.

Yalçın, bu parti meselesi değildir. MHP ile alakası yoktur.Yanlışlık varsa kişilerle alakalıdır. Bir kişinin yapmış olduğu bir hatanın MHP ile alakası yoktur dedi.

Yalçın, bir çok kişinin senaryo yazar gibi suçlandıklarını biliyoruz, esas örgütsel yapı içerisinde olanlar o insanlar. Sabah akşam oturup senaryo yazmışlar, mahkeme kararını verdiği gün söyleyeceklerimiz var dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum