MHP'de Yeni İl Başkanı Kim Oluyor?

MHP'de Yeni İl Başkanı Kim Oluyor?

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ağustos 2018 15:28
MHP'de Yeni İl Başkanı Kim Oluyor?

MHP  Merkez İlçe Başkanı Akif Çapraz, İsa Yalçın'ın istifasıyla boşalan MHP'nin il başkanlığına ne zaman görevlendirme yapılacağına ilişkin soruya yanıt verdi.

Çapraz, "MHP teşkilatları görevinin başındadır. Sayın İsa Yalçın, uzun yıllar MHP il başkanlığında çeşitli kademelerde görev yapmış başarılı çalışmalar sürdürmüştür. Seçim sonuçlarından sonra Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'in takdirleriyle ikisinin görüşmesi sonucu bir karar almıştır. Bu kararı da kendisi açıklamasında net bir şekilde göstermiştir. Sayın Yalçın, halen daha partimize hizmet etmeye devam etmektedir. MHP'nin tüm kadroları görevlerini başındadır. Teşkilatlar görevini yapmakta, herkes seçim hazırlıklarını sürdürmektedir. İl Başkanlığı konusunda Sayın Genel Başkanımız bu noktada bir tasarruf kullanacaktır. Bu tasarruf kullanıldığında sizlerin de en kısa sürede haberi olacaktır. MHP güçlü bir siyasi partidir. 50 yıllık siyasi geçmişi olan bir partidir. İl Başkanlığı makamının boş olmasından dolayı kimse MHP'nin bulunduğu bir yerde özellikle Isparta gibi bir yerde MHP'nin yok olduğunu zaafa düştüğünü düşünmesin. MHP'nin her bir kadrosu hem bir nefer hem bir liderdir" dedi    

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.