MHP'den DP'ye Ziyaret

MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın ve beraberindeki heyet, Demokrat Parti İl Başkanı Nihat Kıran’ı ziyaret etti. Ziyaretin 27 Mayıs tarihinde gerçekleşmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mayıs 2013 11:19
MHP'den DP'ye Ziyaret

MHP İl Başkanı İsa Yalçın,Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala ,Ülküm İşciler Başkanı Mehmet Özçelik,Kadın Kolları Başkanı Sezel Gençgönül,izzeddin Dikmen,Uğur Bestelci,Mustafa Zorlu Demokrat Parti İl Başkanı Nihat Karana ziyaret etti.

Demokrat Partiye Seçim çalışmalarında başarılar dileyen MHP İl Başkanı İsa Yalçın Demokrat Parti nin Türk siyasi tarihimin vaz geçilmezi olduğunu belirterek önümüzdeki günlerde yapılacak olan il kongresinde de başarılar diledi.

Yalçın ayrıca 27 Mayıs olması münasebeti ile "27 Mayıs 1960 ihtilalinin Türkiye'de demokrasinin ilk müdaheleye uğradığı tarih olarak bilinmektedir. Bu tarih bir çok acıyı akla getirsede bu gün bizim için demokratik ortamın hazırlanmasında yaşanan acılar önemli uyarı niteliğinde olmuştur."dedi.

Demokrat Parti İl Başkanı Nihat Karan ise bu ziyaretten oldukça memnun kaldığını belirterek "bu ziyaretin bizim için böyle bir günde gerçekleşmesi ise ayrıca memnuniyet vericidir. Demokrat Parti olarak zaman zaman MHP ile istişarede bulunmak bizler için önemlidir" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.