MHP'den Osman Zabun'a Tepki

MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala ve belediye meclis üyeleri, basın toplantısı düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2012 12:14
MHP'den Osman Zabun'a Tepki

MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala ve belediye meclis üyeleri, basın toplantısı düzenledi. Hedefte İl Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun vardı. Zabun, “Hiç kimse su parasını belediyeye menfaat temin etsin diye yatırmıyor, bu emlak vergisi için de geçerli” diye konuşmuştu.

MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala, bu cümleleri sert dille eleştirdi. Pala, “Bu çok yanlış, çok mesnetsiz bir beyandır” dedi.

GÜNDEMDE KALMAK İÇİN Mİ?

Pala, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun’un bu açıklamayı gündemde kalmak adına yapmış olabileceğini de söyledi. Zabun, “AK Parti’nin kongre süreci vardır. Her halde gündemde kalmak adına daha bir hesapları adına, MHP’ye isnat atmaktadır. Bu da çok yakışıksızdır” dedi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Pala, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın parti kimliğini bir kenara bırakarak hizmet verdiğini hatırlatarak, “Böyle bir açıklama yapmak için insanda biraz izan olur” diye konuştu. Pala, “İnsanlarda bir izan olmalıdır. Yani sürekli çamur at izi kalsın mantığıyla değil, kamuoyu herkesi görmektedir. Halka sorılduğu zaman Isparta belediye başkanının, tabiî ki bir partisi olduğunu, bu partinin de MHP olduğunu söyler. Ama hiçbir belediye biriminde, hiçbir vatandaşımız şunu diyemez: arkadaş ben MHP’li olmadığım için işin yapılmadı. Ben MHP’den referans gitmediği için işimi göremedim” gibi bir telkinde bulunamazlar” dedi.

Pala, son olarak İl Genel Meclisi Başkanı Zabun’a tavsiyelerde bulundu: “MHP’ye laf yetiştireceğine Ispartalılara hizmette nasıl katkıda bulunabilirim, iktidarın nimetlerini Isparta’ya nasıl getirebilirimi düşünse daha iyi olur”dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum