MHP’den Yalvaç’ta Gövde Gösterisi

Seçim bürosunun açılışı nedeniyle düzenlenen törende Çınar bulvarı hınca hınç doldu. Programda sunuculuk yapan Rüştü Alparslan, Tütüncü’yü Belediye Başkanı ilan etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mart 2014 11:20
MHP’den Yalvaç’ta Gövde Gösterisi

Milliyetçi Hareket Partisinin seçim bürosu açılışı tam bir gövde gösterisine sahne oldu. Saat 15.30’da yapılacağı haber verilen programa saatler kala kalabalık meydanı doldurdu. Belediye Başkan Adayı Halil Hilmi Tütüncü meydana geldiği sırada yaklaşık 2 bin kişilik kalabalık tarafından büyük bir sevgi gösterisi ile karşılaştı. Kendisini halka takdim eden Rüştü Alparslan gördüğü manzara karşısında ‘Bu kalabalık, bu sevgi bize seçimi kazandığımızı gösterdi. Buyrun Sayın Belediye Başkanım’ diyerek Tütüncü’yü kürsüye davet etti.

YALVAÇ’IN TALİHİNİ DEĞİŞTİRMEYE GELİYORUZ
MHP Belediye Başkan Adayı Halil Tütüncü, seçim bürosu açılışı için toplanan kalabalığa hitap ederek şöyle konuştu:
“Değerli halkımız, bu mübarek Cuma gününde bir çoğunuz işlerinizi bırakıp geldiniz belki evdeki hastalarınıza, çocuklarınıza, işlerinize ayıracağınız zamanı feda ederek seçim büromuzun açılış merasimine hoşgeldiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Her türlü baskıya, tehdide rağmen bu kış günü bu alanı doldurarak bizlere enerji verdiniz.

Bizler Yalvaç’ın makus talihini değiştirmeye geliyoruz. Hem de gümbür gümbür geliyoruz. Sevgi için, saygı için hoşgörü için geliyoruz. Ben kelimesini sandığa gömmeye geliyoruz. Kuracağımız kent konseyiyle Yalvaç’ı, Yalvaçlıyla büyütmeye geliyoruz. Belediyeyi sizlerle beraber yönetmeye geliyoruz ve diyoruz ki göç vermekten artık bıktık göç alan bir Yalvaç istiyoruz. OSB açmaya geliyoruz, fabrika bacalarını tüttürmeye geliyoruz. Tüketen değil, üreten bir Yalvaç olmaya geliyoruz. İşsiz gençlerimizin umutlarıyla oynayıp oy avcılığı yapmaya çalışanlara dur demeye geliyoruz. Vakıfta zekat diye mlletin verdiği erzakla oy avcılığı yapanlara dur demeye geliyoruz. Kadınlarımızı evdeki köşelerinden haftalık günlerinden kurtarıp üreten Yalvaç için aktifleştirmeye geliyoruz.

Su parasını, dükkan kirasını hatta evinin en basit ihtiyaçlarını karşılayamayan esnafımızın önünü açmaya geliyoruz. Her yağmur yağdığında iş yerini su basan, kanalizasyonları tıkalı olan sanayici esnafımızın alt yapısını çözmeye geliyoruz. Keyfi 18 uygulamalarından canı yanan hemşehrilerimizin dertlerini çözmeye, konut arsası olan İmam Hatip bahçesini geri almaya geliyoruz. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan hemehrilerimizin sıkıntılarını çözmeye geliyoruz. Besihanelerin ruhsatlarını vermeye, sularını getirmeye, toptancı hali yapmaya geliyoruz. Günün şartlarına uygun hayvan ve buğday pazarı yapmak için geliyoruz.

Üniversite gençliğini hafta sonu Yalvaç’ta tutacağız çünkü yüzme havuzu, spor ve sosyal tesisler ile eğlence merkezleri açmaya geliyoruz. Yalvaçsporu hak ettiği yere getirmek için geliyoruz. Engelli kardeşlerimizin engelli olduğunu hissetmediği bir Yalvaç için geliyoruz. Azarlanan hor görülen, onur ve haysiyeti çiğnenen belediye personelimize iade-i itibar için geliyoruz.

Herkesin gelmeye korktuğu bir belediyeden kurtulup herkesin koşarak geldiği bir belediye için geliyoruz. Tüm bunlardan dolayı diyoruz ki AKP’li kardeşlerim, CHP’li kardeşlerim, DP’li kardeşlerim, Saadetli kardeşlerim gelin hep beraber Yalvaç’ın önünü açalım. Yalvaç’ın makus talihini yenelim. Gelin tek çatıda buluşalım diyoruz.”

KORKMAZ YİNE FİRAVUN İLAN ETTİ
Açılışta kınuşan Milletvekili Nevzat Korkmaz, kalabalığı oluşturan topluluğa teşekkür ederek, ’20 yıldır süren tek adam yönetimini inşallah 30 Mart tarihinde sonlandıracağız ve Yalvaç’ta halkla beraber yürütülen bir belediye yönetimi gelecek. Firavunluk ve zalimlik dönemi sona erecek’ dedi.

YALVAÇ’TA 3 HİLAL DALGALANACAK
Törene katılan MHP Kadın, Aile ve Engellilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, konuşmasında bir memleketin insanlarının memleketleri için bir araya gelebilmesinin öneminde değinerek ‘Bana bu kalabalık şunu gösteriyor ki inşallah 30 Mart akşamı 3 Hilal belediyede dalgalanacak ve Halil Tütüncü kardeşimiz o koltuğa oturacak’ dedi.

SARIOĞLU’NU DİNLEDİ
Konuşmaların ardından dua ile açılış yapıldı. Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel seçim bürosuna geçerek burada Milletvekili Nevzat Korkmaz, Murat Sarıoğlu, belediye başkan adayı Halil Tütüncü ile birlikte oturarak halkla selamlaştı. Murat Sarıoğlu’nu uzun süre dinleyen Demirel’in şaşkınlık duyduğu gözlemlendi. Sarıoğlu, AK Parti’den aday adayı olduğunu ancak 8 aday adayı olmasına rağmen bunlardan birinin değil aday olmayan birinin belirlendiğini Demirel’e anlattığı bu sözleri duyan Genel Başkan Yardımcısının şaşırdığı görüldü.

Tören Isparta Belediyesi Mehteran Takımı’nın gösterisi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum