MHP'li Belediyelere Sistematik Saldırı Var

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "Sadece Isparta'da değil, Türkiye'de MHP'li belediyeler sistematik bir saldırıya, engellemeye, itibarsızlaştırmaya muhatap olmaktadırlar" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ocak 2012 11:20
MHP'li Belediyelere Sistematik Saldırı Var

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Isparta Belediyesi’ne yönelik 22 kişinin tutuklandığı operasyona işaret ederek, ‘Mutlaka yanlışa bulaşan her kim varsa adalet önünde hesap verecektir ama başka belediyelerde bunun çok daha fazlasına müsaade edenlerin söz konusu MHP’li belediye olunca en acımasız yöntemlerle meselenin üzerine gitmelerini anlamakta güçlük çekiyoruz” dedi.

Belediye’nin yeni asfalt üretim tesisi ve ahşap ürünleri satış mağazasının açılışı için Isparta’ya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Isparta Belediyesi’ne yönelik operasyona dikkat çekerek, “Sadece Isparta’da değil, Türkiye’de MHP’li belediyeler sistematik bir saldırıya engellemeye, itibarsızlaştırmaya maruz kalmaktalar” dedi.

Yeni asfalt plentinin açılışında konuşan Durmaz, Isparta’ya her gelişinde yüreğinin sızladığın söyledi. Durmaz, , “Eğer muhalefet belediyesiyseniz her türlü engellerle karşılamak mümkündür. İşte onlardan biri de bu önemli hizmetlere rağmen Isparta Belediye’sine yönelik operasyondur. Sadece Isparta’da değil, Türkiye’de MHP’li belediyeler sistematik bir saldırıya, engellemeye, itibarsızlaştırmaya maruz kalmaktalar. Bu elbette üzüntü verici. O nedenle buraya her geldiğimde yüreğimiz sızlamakta halen teşkilat başkanımızı, il başkanımızı düşündüğümde üzülüyorum. Mutlaka yanlışa bulaşan her kim varsa adalet önünde hesap verecektir. Ama başka belediyelerde bunun çok daha fazlasına müsaade edenlerin söz konusu MHP’li belediye olunca en acımasız yöntemlerle meselenin üzerine gitmelerini anlamakta güçlük çekiyoruz. Belediye’nin evraklarının tasdikli suretlerinin tamamını alan bir adalet mekanizması hangi delillerin karartılacağını bize izah etmelidir. Delil olarak karartılacağını iddia ettiğiniz her şey zaten elinizde. Bu insanların gece yarısı evlerinden alınarak boynu bükülerek zorla arabaya bindirilmeleri, tutuksuz yargılanmalarına imkan olduğu da göz önüne alındığında hem aileler hem de belediye hizmetleri açısından sıkıntı vermektedir. Adalete güvenimiz tamdır. En kısa zamanda bu arkadaşlarımızın aramızda olacağına inanıyorum. Bugüne kadar hizmetleri için onlara teşekkür ediyorum” dedi.

MHP’NİN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINDA ALLAH KORKUSU VARDIR

MHP’nin belediyecilik vizyonunda uzatılan elin boşa çevrilmemesi olduğunu kaydeden Durmaz, “Nerede işinin aşının kaygısında olan biri varsa, nerede yalnızlığa terk edilmiş biri varsa onun yanında olmak bizim belediyecilik anlayışımızın en önemli değeridir. Bizim belediyecilik anlayışımızda Allah korkusu insan sevgisi vardır. Engellemelere rağmen bu anlayış görülmektedir. Engellere tuzaklara rağmen fedakarca çalışarak en iyi hizmet üreten belediye başkanlarımızı tebrik ediyoruz” diye konuştu.

HERKESİN BİR HESABI VAR

MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz’ın da gündeminde belediyeye yönelik operasyon vardı. Hizmet kervanının tüm engellemelere rağmen devam ettiğini kaydeden Korkmaz, “Herkesin bir hesabı var. Allah’ın da bir hesabı var. Adalet eninde sonunda tecelli edecektir” dedi.

KISA ZAMANDA SALINMALARINI DİLİYORUM

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da asfalt plentinin kazandırılmasında şu anda cezaevinde olan mesai arkadaşlarının büyük emeği olduğuna işaret ederek, “Onlara da buradan teşekkür etmek istiyorum. Bu arkadaşlarımızın kısa zamanda salınmasını diliyorum. Kol kola yürüdüğüm değerli arkadaşlarıma geçmiş olsun diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.