MHP'li İsa Yalçın'dan Ağır Açıklamalar

MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyeleri dün saat 14.30’da Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Aralık 2010 17:50
MHP'li İsa Yalçın'dan Ağır Açıklamalar

MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyeleri dün saat 14.30’da Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Birlik ve beraberlik mesajları ışığında Başkan Günaydın’ın yaptığı çalışma belediye yönetiminde tam destekçi olunduğu belirtildi. İL Başkanı Yalçın ayrıca Parti ve Belediye hakkında yapılan eleştirilere de ağır cevap verdi. Belediye Başkanı Günaydın’da 15 Ocak’ın Isparta için bir milat olacağını ifade etti.

Yaklaşık 1.5 saat süren toplantıda kısa bir açıklama yapan MHP İL Başkanı İsa Yalçın, “Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı teşkilatımızla birlikte zaman zaman ziyaret ediyoruz. Belediye Başkanımızın Isparta’yı kalkındırması için uğraş verdiği projelerle gördük hep. Biliyorsunuz ki Isparta Belediyesi seçimlerini kazandığımız gün bizlere altı ay içerisinde belediyeyi batırırlar diyorlardı. İşte bu konuşmalara karşın belediye başkanımız nasıl bir belediyecilik yapıldığının dersini vermiştir” dedi.

Yalçın açıklamasına AKP meclis üyeliğinden istifa eden ve istifa gerekçesini de Belediye Başkanına bağlayan M. Uğur Gökgöz hakkında da açıklamalarda bulundu. “AKP il başkanı geçen gün belediye meclis üyeliğinden istifa etmiş. Dışarıdan aldığımız bilgiye göre de, parti içerisinde konumundan dolayı ve meclis üyeleri ile arasında bir sıkıntı olduğunu söylemiş. Yani kendi aralarında bile sıkıntı var. Bunun sebebini geçmiş 5 yıllık döneminde bilgisini ve tecrübesini ortaya koymuş bu dönemde de bilgelik dönemini sürdürmektedir.

Bu bilgelik döneminde AKP’li İl Başkanının çalışamaması normaldir. Bizde onlardan zaten uyumlu bir çalışma beklemiyoruz. Kendisi de aslında bunu ifade etmiştir. Gökgöz’ün bu ifadesine bende katılıyorum. Bu mecliste aslında onların hiç birisinin olmaması lazım. Çünki onların hizmet anlayışı ile bizim hizmet anlayışımız çok farklı. Onların hizmet anlayışında menfeat, bölücülük, yandaşlık var. Bizde ise memleket sevdası bulunmaktadır. Bu sebeple onların bizimle anlaşamaması gayet doğaldır. Aslında bunları üzülerek ifade etmek istiyorum. Konumuz Isparta için bu olmamalıydı. Benim bir tavsiyem var. Hizmet eden insanlara en azından gölge etmesinler. Böylece Isparta’mız gereken konumuna bir an evvel yükselsin. Isparta Belediyesinin işi gerçekten çok zor. Bu güne kadar yapılan çalışmalar herkesin göz önündedir. Belki tüm hemşerilerimizi tam manasıyla memnun edemedik. Ama hizmet kervanında hızla yükselmeye devam etmektedir. Biz teşkilat olarak başkanımızın her zaman arkasında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ayrıca bu güne kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da MHP İl Teşkilatının yapmış olduğu bu ziyaretten çok memnun olduğunu ifade ederek, “Zaman zaman teşkilatımızla bir araya geliyoruz. Teşkilatımız belediyenin başarılı olması için canla başla çalışmaktadır. Yaptığımız çalışma ve hizmetlerde hep iştişare ederek uygulamaya geçilmiştir. Zaman zaman gerçekleştirmiş olduğumuz bu toplantılarda fikir birlikteliği oluşturulmaktadır. Muhalefet olanlar hep boş işlerle boş şeylerle uğraşmaktadır. Güzel olan şeyler hiçbir zaman engellenemez. Bu dönemimizde Isparta’mıza çok değerler katmak istiyoruz. İki yıl içerisinde kendimizi topladık ve 15 Ocak’ta Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Isparta ziyaretlerinde temelini atacağız. Bu gün bizim için bir milat olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum