MHP’li Kadınlar Çayda Buluştu

MHP’li kadınlar Kadın Kolları tarafından düzenlenen birlik beraberlik çayında bir araya geldiler. Etkinlikte ihtiyaç sahibi 6 engelli vatandaşa da akülü araba hediye edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Aralık 2013 10:07
MHP’li Kadınlar Çayda Buluştu

MHP Isparta Kadın Kolları düzenledikleri birlik beraberlik çayı ile bir araya geldi. Milletvekili Nevzat Korkmaz, İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez ile Başkanı Emine Özdemir, ÜlküOcakları Başkanı Akif Çapraz Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Eren’in katılımının yanı sıra bir çok sivil toplum kuruluşunun da hazır bulunduğu çayda ihtiyaç sahibi altı engelli vatandaşa da Milletvekili Nevzat Korkmaz’ın katkıları ile sağlanan akülü arabalar hediye edildi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise Ankara’da olması münasebeti ile katılamadığı organizasyona telefonla katılarak duygu ve düşüncelerini aktarıp kadın kollarına başarılar diledi.

Kadın Kolları Başkanı Sezel Geçgönül yaptığı açılış konuşmasında son dönemde TBMM de yaşanan olaylara dikkat çekerek “Türkiye üzerinde çirkin bir oyun oynanıyor.” Dedi. Gençgönül “bir vekil çıkıp TSK için eli kanlı katiller diyor MHP den başka itiraz eden yok. Sayın Nevzat Korkmaz itiraz ediyor fakat bununla ilgili televizyonlarda tek bir haber göremiyoruz. Bu idare insanları uyuşturarak bölmek istiyor. Millet farkına varmadan uyutuluyor. TV lerde açın bakın eğlence,dizi, curcuna dan başka bir şey yok.Oysa ülkemizde neler oluyor ama kimsenin ruhu duymuyor. Bahsedilen milli gelir birileri için artmış olabilir ama bizler ve bizim gibi yaşayanlar 10 yıl öncesinden daha kötü duruma geldik.Üniversiteyi bitiren gençlerimiz işsiz her gün bir intihar haberi görüyoruz.Doğuda olanlar yaşananlar gördük hepimiz. Ama artık yeter. Bu gidişe bir dur diyoruz. Seçim sandıklarında dur diyoruz. 30 Mart uçurumdan önceki son yol ayrımıdır. Kişisel beklenti ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıyoruz tüm Türkiye de üç hilali görmek için çalışmaya başlıyoruz.” dedi. İl başkanı İsa Yalçın iki dönemdir TBMM de başarılı çalışmalarından dolayı Milletvekili Nevzat Korkmaz a teşekkür etti. Yalçın “milli hassasiyetlerimizi en güzel şekilde mecliste dile getiriyorsunuz.Sizin sözünüz Ispartalıların sözüdür” dedi. Kadın kollarının başarılı çalışmalarından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Yalçın “çok zor bir dönemde göreve gelmelerine rağmen başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı kadın kollarımızı kutluyorum. Biz MHP olarak bu seçimlerde de Isparta’da üç hilalli bayrağı dalgalandıracağız. Merkezde ve tüm ilçelerde belediyeleri alacağımıza inanıyorum.” dedi

Milletvekili Nevzat Korkmaz ise gündem değerlendirmesi yaptığı konuşmasında “bizim hiç kimseden korkumuz yoktur. Alnımız açık başımız diktir. MHP olarak bizler doğru yerdeyiz. Kendinizle övünün. Yarın birileri torunlarının yüzüne bakamazken bizler torunlarımıza evlatlarımıza doğru yerdeydik diyebileceğiz. Hain planları olanlar bu ülkeyi bölmeye ayrıştırmaya çalışanlar hiç kusura bakmasın. MHP var olduğu müddetçe başaramayacaksınız.” dedi.

Engelli vatandaşlara akülü arabaları takdim edilmesinden sonra çay Osman Güler konseri ile devam etti

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum