MHP'li Meclis Üyesi İstifayı Netleştirdi

Meral Akşener hareketinde yer alacağı konuşulan Süleyman Akan istifasını netleştirdi mi? Ekim ayı İl Genel Meclisi meclis toplantısında partisinin grubundaki yerine değil, bakın nereye oturdu...

Yayınlanma:
MHP'li Meclis Üyesi İstifayı Netleştirdi

Şarkikaraağaç İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Akan, geçen ay partisinden istifa ettiği söylentilerini yalanlayarak mecliste partisinin grubundaki yerinde oturmuştu.

Meral Akşener hareketinde yer alacağı konuşulan Süleyman Akan bu kez istifasını netleştirerek Ekim ayı meclis toplantısında partisinin grubundaki yerine değil, AK Parti ve CHP meclis üyelerinin arkasında oturdu.
Geçen ay istifa ettiği söylentileri çıkmasına rağmen istifayı yalanlayan Şarkikaraağaç İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Akan Ekim ayı meclis toplantısında partisinin grubuna oturmadı.

Süleyman Akan geçen ay istifasına ilişkin haberleri yalanlayarak “gündemimde istifa gibi bir konu yok. Bugün için MHP İl Genel Meclis üyesi olarak görevimize devam ediyoruz” demişti. Bu ayki meclis toplantısında ise AK Parti ve CHP meclis sıralarının arkasında oturan Şarkikaraağaç İl Genel Meclis üyesi Süleyman Akan’ın Meral Akşener hareketine katılacağı daha önce gündeme gelmişti.

Dün ise Melis kulislerinde “25 Ekimde partimizi kuruyoruz” şeklinde konuşarak Meral Akşener tarafından kurulacak partiyi İl Genel Meclisinde temsil edeceğini ima etmesi dikkat çekti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.