MHP'liler Ne Sırasına Girdi?...

Bekledim de gelmedi, hiç mi beni sevmedi....

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Aralık 2018 13:32
MHP'liler Ne Sırasına Girdi?...

Daha önce 10 Aralık’ta seferlerine başlayacağı söylenen Göller Ekspresi siyastin tartışma gündemi oldu. MHP Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin ve Meclis üyeleri dün Isparta – İzmir trenine bilet almak istedi. Ama MHP heyeti gardan eli boş döndü.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) dün ilginç bir eyleme imza attı. Daha önce 10 Aralık tarihinde seferlerine başlanacağı söylenen Göller Ekspres’inin Isparta – İzmir seferine bilet almak için MHP’li Belediye Meclisi üyeleri ile birlikte tren garına gelen MHP Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin, gardan eli boş döndü.

Burada bir açıklama yapan Taştekin, “Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı ve teşkilatı olarak belediye meclis üyelerimizle birlikte Isparta Tren Garı’na geldik. Başlayacağı söylenen Isparta-İzmir trenine bilet almaya geldik. Ne yazık ki şuanda istasyonumuzda bu trenin seferlerinin olmadığını gördük” dedi.

LAF DEĞİL İCRAAT BEKLİYORUZ
Taştekin, “Demiryolları tarafından bu trenin başlayacağı 3 ay önceden söylenmişti. Artık trenimiz var deniliyordu. Bugün ayın 12’si ama 10 Aralık’ta başlayacağı belirtilen Göller Ekspresi’miz henüz konmamış. Arkadaşlar siyaset yapıyorlar, arkadaşlar hizmet ettiğini ve iktidarın nimetlerinden faydalanacaklarını söylüyorlar. İktidarın personelini ve erkini bulunduranlar bu tren 10 Aralık’ta başlayacak diyorlardı. 10 Aralık’ta başlayacağı belirtilen tren bugün ayın 12’si ama Isparta’da yok. İktidardaki milletvekilleri, il ve ilçe başkanları bunları takip etmiyorlar da neyi takip ediyorlar? Ispartalı bu hizmetleri bekliyor. Yarın bizim çocuklarımız treni acaba fotoğraflarda mı görecekler? Isparta’daki demiryolları artık yavaş yavaş köklerinden sökülüyor. Burada şube 34 şefliğimiz vardı, bunu Isparta’dan alıp Dinar gibi bir ilçeye götürüyorlar. Sorduğumuzda orası gerekli diyorlar. Demek ki Isparta’da demiryolu gerekli değil. İktidarı temsil eden arkadaşların burayı sahiplenmemesi buradaki demiryollarının köküyle sökülmesine neden oluyor. Biz arkadaşlarımıza görevlerini hatırlatmak için geldik. Artık yeter, dur demenin zamanı geldi, durduralım. Biz Isparta’ya hizmet bekliyoruz, laf değil, icraat bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

BİNALARIN BOYANMASI DIŞINDA EN UFAK YATIRIM YOK
MHP Merkez İlçe Başkanı Taştekin, “İzmir, Denizli arasında karşılıklı 6 tren hattı çalışırken, Isparta’da 90 bin, Burdur’da 30 bin üniversite öğrencisi varken neden o yolcu trenlerinden birinin seferi buralara uzatılmıyor. 1911 yılında Osmanlı’nın en zor yıllarında İzmir’den Eğirdir’e kadar olan hat yapıldı. Cumhuriyetin yeni kurulduğu, kurtuluş savaşından çıktığımız en zor dönemde Baladız, Burdur, Isparta hatları yapıldı. Fakat Isparta’da 11 yıldır en gar binalarının boyanması dışında demiryollarına en ufak bir yatırım yoktur” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.